Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
szmul

Podobają mi się hidzaby

Polecane posty

A wam. Tylko w Egipcie brudno i jest pełno pyłu i smogu 

to jest fajne ze nie musza myslec o outfitach i czy dobrze wygladaja tylko naloza wielki wor na siebie jak buka i wywalone jaja

bedziesz skromna i szlachetna to nawet cie nie zbezczesci, bedzie wolal z koza. Powinny sie uczyc Polki. Ten zgnily zachod.

Edytowano przez szmul

ja mowie o zwyklych Ibrahimach ktorzy zostana jak 20 bab wywalczy jednego bogatego Ahmeda i bedzie mial puste yaya i nie da rady juz

Edytowano przez szmul

A propos kobiet i hidżabów, to podrywacz uliczny z instagrama zauważył pewien wzór zachowań u kobiet w USA.

Tzn. im bardziej jest nonszalancki, wyniosły a czasem wręcz chamski w stosunku do nich, tym lepsze ma wyniki w podrywie 😆

Jedną zaczął dissować i momentalnie z bycia na nie w stosunku do typa zrobiła się na tak i ten wzór mu się powtarza xD

https://www.instagram.com/reels/DTTQOCzEaXY/

Oszczać się można ze śmiechu. Dobrze że o tym piszesz dużo byśmy na tym stracili gdyś tego nie zrobił.

ta baba jest pijana i w potrzebie. chyba szukala przygodnego seksu ale sie nie udaje, moze za gruba i za bardzo wywala tzytze

takie chyba by mialy problem w zakonie i w kulturze islamu huh

8 minut temu, szmul napisał:

jak sie przesadzi to niestety

Czyli ma HIV... No i kultura tu ponosi odpowiedzialność, bo od dekad promują rozwiązłość seksualną telewizja, internet, filmy, seriale, muzyka, popkultura, pisma typu VOUGE... A życie to nie film niestety. 

Przykre, współczuję.

Edytowano przez +RC+

49 minut temu, szmul napisał:

A wam. Tylko w Egipcie brudno i jest pełno pyłu i smogu 

Brzydkie kobiety by mogły chodzic w hidżabach 

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Czyli ma HIV... No i kultura tu ponosi odpowiedzialność, bo od dekad promują rozwiązłość seksualną telewizja, internet, filmy, seriale, muzyka, popkultura, pisma typu VOUGE... A życie to nie film niestety. 

Przykre, współczuję.

A kiedys nie bylo rozwiązlosci? Poważnie pytam. 

9 minut temu, Doktor ZG napisał:

A kiedys nie bylo rozwiązlosci? Poważnie pytam. 

W USA, bo o tym państwie rozmawiamy? Była zawsze, szczególnie od lat 60 i 70 i wzmożonej aktywności hipisowstwa, ale zdecydowanie nie w takiej skali jak dziś.

W obecnej kulturze w social mediach otwarcie się promuje, że mieć body count powyżej 100 jest spoko, bo trzeba się wyszaleć.

To są oczywiste efekty takiego destrukcyjnego stylu życia.

Kuzyn co mieszka w USA całe życie opowiadał mi jak pierwsze dni na studiach, gdy urządzali małą imprezę w gronie najbliższych współlokatorów i kilku osób z sąsiednich pokoi i ich znajomych, to mu dziewczyna co go znała od dosłownie paru godzin proponowała zrobienie BJ bo jest cute i trochę shy...  xD

Skądś to wynika... Kultura.

Edytowano przez +RC+

4 minuty temu, +RC+ napisał:

Kuzyn co mieszka w USA całe życie opowiadał mi jak pierwsze dni na studiach, gdy urządzali małą imprezę w gronie najbliższych współlokatorów i kilku osób z sąsiednich pokoi i ich znajomych, to mu dziewczyna co go znała od dosłownie paru godzin proponowała zrobienie BJ bo jest cute i trochę shy...  xD

a skorzystal czy sie przestraszyl? xD

ja widzialam jak baby atakowaly i wywalone jaja co sobie ktos pomysli powiedzmy ze motywowal je poped huh, odwazne

3 minuty temu, szmul napisał:

a skorzystal czy sie przestraszyl? xD

Przestraszył, bo prawiczek był jeszcze xD

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Przestraszył, bo prawiczek był jeszcze xD

imponuja mi takie odwazne de/bile i de/bilki. jajcarze. zazdro.

2 minuty temu, szmul napisał:

imponuja mi takie odwazne de/bile i de/bilki. jajcarze. zazdro.

Ta, oni tam ciągle weedem ukarani i innymi środkami to lekko idzie... 🤣

Pierwsze auto co wypożyczyłem z legitnej porządnej firmy, waliło ziołem aż się bałem nim jeździć, bo policjanci pierwsze co robią to dosłownie wąchają czy za szybą nie czuć xD

Edytowano przez +RC+

12 minut temu, +RC+ napisał:

W USA, bo o tym państwie rozmawiamy? Była zawsze, szczególnie od lat 60 i 70 i wzmożonej aktywności hipisowstwa, ale zdecydowanie nie w takiej skali jak dziś.

W obecnej kulturze w social mediach otwarcie się promuje, że mieć body count powyżej 100 jest spoko, bo trzeba się wyszaleć.

To są oczywiste efekty takiego destrukcyjnego stylu życia.

Nie, w Europie. Nie znasz jakis starych dziel typu np Dekameron?

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Nie, w Europie. Nie znasz jakis starych dziel typu np Dekameron?

Nie czytałem. Renesans średnio mi wchodził. Europa, z wyjątkiem Berlina i Amsterdamu to jest nic przy amerykańskiej degrengoladzie. 

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Nie czytałem. Renesans średnio mi wchodził. Europa, z wyjątkiem Berlina i Amsterdamu to jest nic przy amerykańskiej degrengoladzie. 

A ty współżyłes przed ślubem kiedykolwiek lub jakieś inne czynności seksualne podjemowales? Wiem że to dosadne pytanie ale dla mnie to ważne w przypadku katolika uznającego swoją wiarę za jedyna słuszna bo już tu byly kaznodziejki które innym nakazywały przestrzegania zakazów a w telefon dyszaly jak dzikie świnie doprowadzając mężczyznę po drugiej stronie sluchawki do finału co jak wiemy jest grzechem. Również w małżeństwie.

10 minut temu, WywalamJaja napisał:

A ty współżyłes przed ślubem kiedykolwiek lub jakieś inne czynności seksualne podjemowales? Wiem że to dosadne pytanie ale dla mnie to ważne w przypadku katolika uznającego swoją wiarę za jedyna słuszna bo już tu byly kaznodziejki które innym nakazywały przestrzegania zakazów a w telefon dyszaly jak dzikie świnie doprowadzając mężczyznę po drugiej stronie sluchawki do finału co jak wiemy jest grzechem. Również w małżeństwie.

Nie twoja sprawa... 

Poza tym, katolik mógł być złodziejem, prostytutką czy mordercą, chrześcijaństwo polega na wybaczeniu i nawróceniu... Św. Paweł z Tarsu ci coś mówi?

Edytowano przez +RC+

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Nie twoja sprawa... 

Poza tym, katolik mógł być złodziejem czy mordercą, chrześcijaństwo polega na wybaczeniu i nawróceniu... Św. Paweł z Tarsu ci coś mówi?

Owszem mówi. Nie znaczy to że mniej mnie bawią katolicy pouczajacy innych gdy sami mają brud za uszami. Jeśli chodzi o potwierdzenie że samemu przestrzegają zasad które wpajają innym to zawsze jest nie moja sprawa xD z Panem Bogiem. 

Zawsze zasłaniacie się licznymi zastępami świętych i innych grzeszników nawróconych a własnego świadectwa na poparcie swojej wiarygodności zero. Ot taki tam przypadek xD

1 minutę temu, WywalamJaja napisał:

Owszem mówi. Nie znaczy to że mniej mnie bawią katolicy pouczajacy innych gdy sami mają brud za uszami. Jeśli chodzi o potwierdzenie że samemu przestrzegają zasad które wpajają innym to zawsze jest nie moja sprawa xD z Panem Bogiem. 

Twoja wiedza jest szczątkowa, a podejście infantylne, więc o czym możemy rozmawiać?

Rozumiem że dwa fundamenty Chrześcijaństwa Pawła i Piotra byś, teolożkinii od siedmiu boleści, przekreśliła, bo słono nabroili nim się nawrócili? 😆

5 minut temu, +RC+ napisał:

Nie twoja sprawa... 

Poza tym, katolik mógł być złodziejem, prostytutką czy mordercą, chrześcijaństwo polega na wybaczeniu i nawróceniu... Św. Paweł z Tarsu ci coś mówi?

Mnie by nie obchodziło czy ruch.ales czy nie. Ale ponieważ popadasz w kaznodziejskie tony to siłą rzeczy pewne pytania nasuwają sie same.

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Twoja wiedza jest szczątkowa, a podejście infantylne, więc o czym możemy rozmawiać?

Rozumiem że dwa fundamenty Chrześcijaństwa Pawła i Piotra byś, teolożkinii od siedmiu boleści, przekreśliła, bo słono nabroili nim się nawrócili? 😆

Rozmawiamy o zwykłych katolikach lubiących pouczać z pozycji wyżej sråjacej dùpy a nie jakichś postaciach sprzed wieków. Hipokryzja i nic więcej. Po licznych starciach z księżmi i innymi katechetkami nie dowiedziałam się niczego ciekawego a tacy jesteście chętni wszyscy do umoralniania xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować