szmul 306 Napisano 2 godziny temu A wam. Tylko w Egipcie brudno i jest pełno pyłu i smogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 306 Napisano 1 godzinę temu to jest fajne ze nie musza myslec o outfitach i czy dobrze wygladaja tylko naloza wielki wor na siebie jak buka i wywalone jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 56 Napisano 1 godzinę temu A daj spokój… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 5 Napisano 1 godzinę temu To się nosi na lbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 306 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) bedziesz skromna i szlachetna to nawet cie nie zbezczesci, bedzie wolal z koza. Powinny sie uczyc Polki. Ten zgnily zachod. Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 306 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ja mowie o zwyklych Ibrahimach ktorzy zostana jak 20 bab wywalczy jednego bogatego Ahmeda i bedzie mial puste yaya i nie da rady juz Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 277 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zbyt wyzywający tylko burka. Edytowano 1 godzinę temu przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 650 Napisano 1 godzinę temu A propos kobiet i hidżabów, to podrywacz uliczny z instagrama zauważył pewien wzór zachowań u kobiet w USA. Tzn. im bardziej jest nonszalancki, wyniosły a czasem wręcz chamski w stosunku do nich, tym lepsze ma wyniki w podrywie Jedną zaczął dissować i momentalnie z bycia na nie w stosunku do typa zrobiła się na tak i ten wzór mu się powtarza xD https://www.instagram.com/reels/DTTQOCzEaXY/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonzoo 0 Napisano 1 godzinę temu Oszczać się można ze śmiechu. Dobrze że o tym piszesz dużo byśmy na tym stracili gdyś tego nie zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 306 Napisano 1 godzinę temu ta baba jest pijana i w potrzebie. chyba szukala przygodnego seksu ale sie nie udaje, moze za gruba i za bardzo wywala tzytze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 306 Napisano 1 godzinę temu takie chyba by mialy problem w zakonie i w kulturze islamu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 306 Napisano 1 godzinę temu jak sie przesadzi to niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 650 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, szmul napisał: jak sie przesadzi to niestety Czyli ma HIV... No i kultura tu ponosi odpowiedzialność, bo od dekad promują rozwiązłość seksualną telewizja, internet, filmy, seriale, muzyka, popkultura, pisma typu VOUGE... A życie to nie film niestety. Przykre, współczuję. Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 15 Napisano 1 godzinę temu 49 minut temu, szmul napisał: A wam. Tylko w Egipcie brudno i jest pełno pyłu i smogu Brzydkie kobiety by mogły chodzic w hidżabach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 444 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Czyli ma HIV... No i kultura tu ponosi odpowiedzialność, bo od dekad promują rozwiązłość seksualną telewizja, internet, filmy, seriale, muzyka, popkultura, pisma typu VOUGE... A życie to nie film niestety. Przykre, współczuję. A kiedys nie bylo rozwiązlosci? Poważnie pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 650 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, Doktor ZG napisał: A kiedys nie bylo rozwiązlosci? Poważnie pytam. W USA, bo o tym państwie rozmawiamy? Była zawsze, szczególnie od lat 60 i 70 i wzmożonej aktywności hipisowstwa, ale zdecydowanie nie w takiej skali jak dziś. W obecnej kulturze w social mediach otwarcie się promuje, że mieć body count powyżej 100 jest spoko, bo trzeba się wyszaleć. To są oczywiste efekty takiego destrukcyjnego stylu życia. Kuzyn co mieszka w USA całe życie opowiadał mi jak pierwsze dni na studiach, gdy urządzali małą imprezę w gronie najbliższych współlokatorów i kilku osób z sąsiednich pokoi i ich znajomych, to mu dziewczyna co go znała od dosłownie paru godzin proponowała zrobienie BJ bo jest cute i trochę shy... xD Skądś to wynika... Kultura. Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 306 Napisano 56 minut temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Kuzyn co mieszka w USA całe życie opowiadał mi jak pierwsze dni na studiach, gdy urządzali małą imprezę w gronie najbliższych współlokatorów i kilku osób z sąsiednich pokoi i ich znajomych, to mu dziewczyna co go znała od dosłownie paru godzin proponowała zrobienie BJ bo jest cute i trochę shy... xD Skądś to wynika... Kultura. a skorzystal czy sie przestraszyl? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 306 Napisano 53 minuty temu ja widzialam jak baby atakowaly i wywalone jaja co sobie ktos pomysli powiedzmy ze motywowal je poped huh, odwazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 650 Napisano 52 minuty temu 3 minuty temu, szmul napisał: a skorzystal czy sie przestraszyl? xD Przestraszył, bo prawiczek był jeszcze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 306 Napisano 48 minut temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Przestraszył, bo prawiczek był jeszcze xD imponuja mi takie odwazne de/bile i de/bilki. jajcarze. zazdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 650 Napisano 47 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, szmul napisał: imponuja mi takie odwazne de/bile i de/bilki. jajcarze. zazdro. Ta, oni tam ciągle weedem ukarani i innymi środkami to lekko idzie... Pierwsze auto co wypożyczyłem z legitnej porządnej firmy, waliło ziołem aż się bałem nim jeździć, bo policjanci pierwsze co robią to dosłownie wąchają czy za szybą nie czuć xD Edytowano 46 minut temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 444 Napisano 46 minut temu 12 minut temu, +RC+ napisał: W USA, bo o tym państwie rozmawiamy? Była zawsze, szczególnie od lat 60 i 70 i wzmożonej aktywności hipisowstwa, ale zdecydowanie nie w takiej skali jak dziś. W obecnej kulturze w social mediach otwarcie się promuje, że mieć body count powyżej 100 jest spoko, bo trzeba się wyszaleć. To są oczywiste efekty takiego destrukcyjnego stylu życia. Kuzyn co mieszka w USA całe życie opowiadał mi jak pierwsze dni na studiach, gdy urządzali małą imprezę w gronie najbliższych współlokatorów i kilku osób z sąsiednich pokoi i ich znajomych, to mu dziewczyna co go znała od dosłownie paru godzin proponowała zrobienie BJ bo jest cute i trochę shy... xD Skądś to wynika... Kultura. Nie, w Europie. Nie znasz jakis starych dziel typu np Dekameron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 650 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Nie, w Europie. Nie znasz jakis starych dziel typu np Dekameron? Nie czytałem. Renesans średnio mi wchodził. Europa, z wyjątkiem Berlina i Amsterdamu to jest nic przy amerykańskiej degrengoladzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 5 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Nie czytałem. Renesans średnio mi wchodził. Europa, z wyjątkiem Berlina i Amsterdamu to jest nic przy amerykańskiej degrengoladzie. A ty współżyłes przed ślubem kiedykolwiek lub jakieś inne czynności seksualne podjemowales? Wiem że to dosadne pytanie ale dla mnie to ważne w przypadku katolika uznającego swoją wiarę za jedyna słuszna bo już tu byly kaznodziejki które innym nakazywały przestrzegania zakazów a w telefon dyszaly jak dzikie świnie doprowadzając mężczyznę po drugiej stronie sluchawki do finału co jak wiemy jest grzechem. Również w małżeństwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 650 Napisano 33 minuty temu (edytowany) 10 minut temu, WywalamJaja napisał: A ty współżyłes przed ślubem kiedykolwiek lub jakieś inne czynności seksualne podjemowales? Wiem że to dosadne pytanie ale dla mnie to ważne w przypadku katolika uznającego swoją wiarę za jedyna słuszna bo już tu byly kaznodziejki które innym nakazywały przestrzegania zakazów a w telefon dyszaly jak dzikie świnie doprowadzając mężczyznę po drugiej stronie sluchawki do finału co jak wiemy jest grzechem. Również w małżeństwie. Nie twoja sprawa... Poza tym, katolik mógł być złodziejem, prostytutką czy mordercą, chrześcijaństwo polega na wybaczeniu i nawróceniu... Św. Paweł z Tarsu ci coś mówi? Edytowano 30 minut temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 5 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Nie twoja sprawa... Poza tym, katolik mógł być złodziejem czy mordercą, chrześcijaństwo polega na wybaczeniu i nawróceniu... Św. Paweł z Tarsu ci coś mówi? Owszem mówi. Nie znaczy to że mniej mnie bawią katolicy pouczajacy innych gdy sami mają brud za uszami. Jeśli chodzi o potwierdzenie że samemu przestrzegają zasad które wpajają innym to zawsze jest nie moja sprawa xD z Panem Bogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 5 Napisano 30 minut temu Zawsze zasłaniacie się licznymi zastępami świętych i innych grzeszników nawróconych a własnego świadectwa na poparcie swojej wiarygodności zero. Ot taki tam przypadek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 650 Napisano 28 minut temu 1 minutę temu, WywalamJaja napisał: Owszem mówi. Nie znaczy to że mniej mnie bawią katolicy pouczajacy innych gdy sami mają brud za uszami. Jeśli chodzi o potwierdzenie że samemu przestrzegają zasad które wpajają innym to zawsze jest nie moja sprawa xD z Panem Bogiem. Twoja wiedza jest szczątkowa, a podejście infantylne, więc o czym możemy rozmawiać? Rozumiem że dwa fundamenty Chrześcijaństwa Pawła i Piotra byś, teolożkinii od siedmiu boleści, przekreśliła, bo słono nabroili nim się nawrócili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 444 Napisano 26 minut temu 5 minut temu, +RC+ napisał: Nie twoja sprawa... Poza tym, katolik mógł być złodziejem, prostytutką czy mordercą, chrześcijaństwo polega na wybaczeniu i nawróceniu... Św. Paweł z Tarsu ci coś mówi? Mnie by nie obchodziło czy ruch.ales czy nie. Ale ponieważ popadasz w kaznodziejskie tony to siłą rzeczy pewne pytania nasuwają sie same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 5 Napisano 26 minut temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Twoja wiedza jest szczątkowa, a podejście infantylne, więc o czym możemy rozmawiać? Rozumiem że dwa fundamenty Chrześcijaństwa Pawła i Piotra byś, teolożkinii od siedmiu boleści, przekreśliła, bo słono nabroili nim się nawrócili? Rozmawiamy o zwykłych katolikach lubiących pouczać z pozycji wyżej sråjacej dùpy a nie jakichś postaciach sprzed wieków. Hipokryzja i nic więcej. Po licznych starciach z księżmi i innymi katechetkami nie dowiedziałam się niczego ciekawego a tacy jesteście chętni wszyscy do umoralniania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach