Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zababwwkwoowow

jakie zabawki dla 2 letniej dziewczynki????pomysły!?

Polecane posty

Gość zababwwkwoowow

prosze o opinie...

Gość Jowitaaba
moja 3 letnia córka bawi się paczkami po papierosach i czasami sobie zapali.

Gość nianiazpowołania
klocki (drewniane do układania jedne na drugich są ekstra), książeczki, mata wodna do rysowania, zabawkowy wózek z lalką lub misiem prawie zawsze robi furorę, ale i samochodziki fajnie się sprawdzają, farby do malowania rękami, kredki i papier :) tyle, że dziecko powinno mieć maks 10 zabawek, w innym wypadku bawi się wszystkim i niczym, nie koncentruje się na dłużej i szybko się nudzi.

Gość zabawkowowoww
hmmm no my juz mamy wlasnie: tą mate wodna wogole ją nie interesuje wiec schowalam mamy wozek i lalke agatke ma garnuszek na klocuszek \pieska interaktywnego szczeniaczka uczniaczka mamy tez duuuzo pluszakow klocki drewniane duuuzo ksiazeczek.... grajace i zwykle/.. ma jakis samolot v-tech kuchenke zabawkową wielką z akcesoriami pchacza na patyku... pilek kilka... balony zwykle cymbalki bebenek... drewniane klocki... klocki plastikowe misie duze i małe... puuzzzle piankowe duzoo. puzle drewniane... auta traktory koparki resoraki:) ma nawet zestaw lekarza ma ciastoline ale to niedobry pomysl w jej wypadku:) hmmmmmmmmm masakra to ona juz wszystko ma czy jeszcze są jakies pomysly???

Dużo ma tego... Może interesowałby ją poprostu czas spędzony wspólnie z rodzicamy, jakieś zabawy razem, wyjścia, czynności wykonywane razem itd. Ciężko doradzić coś skoro wszystko ma, choć moim zdaniem ilość zabawek nie przeklada się na zadowolenie dziecka, może mieć ich tysiące a nudzić się jak mops.

Gość zabawkowowoww
spedzamy z nią czasu duzo chodzimy na plac e zabaw spacery itd ale ma urodziny ciuchow ma tezz duuuuzo i nie mam pomyslu na zabawke:)

Aaaaa urodzinki... Na pewno ma coś co bardzo lubi robić to może coś w tym kierunku? Moja córcia np bardzo lubi koty (bo mamy w domu) wiec cieszy ją wszystko z tym motywem od ksiazeczek, maskotek po jakies pierdołki byle z kotkiem. Albo może jakaś ciekawa wycieczka, tym bardziej że pogoda jeszcze dopisuje, musi być koniecznie jakaś rzecz?

Gość mamusia Tuptusia
a nie myślałaś o tym, żeby większość tych zabawek po prostu komuś oddać? mi sie wydaje że ma ich za dużo i wszystko ją nudzi