Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k tuidru rdiu

dlaczego młodzi ludzie mają taki ciężki start...

Polecane posty

Gość k tuidru rdiu

dlaczego nikt nie chce mi dac szansy, chcę zdobyć doświadczenie. rozumiesz to pracodawco? nikt nie rodzi sie mistrzem.

Gość k tuidru rdiu
mam dwa zawody . po co mi to było?

Gość czytacz ogłoszeń
przyjmę do pracy młodą energiczną osobę z 30letnim doświadczeniem w branży :classic_cool:

Gość czytacz ogłoszeń
przyjmę z doświadczeniem.... z doświadczeniem...... z doświadczeniem... z doświadczeniem............ z doświadczeniem........ z doświadczeniem........ z doświadczeniem...

Gość sd45
mnie nen chcieli przyjac bo za wysokie kwaliwikacje ale brak dyplomu , to porazka jest:(

Gość ewdewed
ja zyć panie premierze? jak życ...

Gość ninaa291
a do tego wszystkiego nalegaja aby rodzic dzieci ale za co je wykarmic za 1000 zl ? pracy ni dadza a dzieci to trza rodzic bo niz...

Gość Sat!
jeżeli jesteś cwaniakiem i masz pomysł, potrafisz kombinować i znajdziesz podobnych do siebie to możesz założyć firmę w stylu AMBER GOLD DWA , gdy nie potrafisz cwaniakować i nie masz znajomości nawet w PO to trzeba zacząć od miotły brzozowej

Gość k tuidru rdiu
jak znaleźć prace? jak? ;(

Gość ja juz dawno wyjechalam z tego
kraju i nie zaluje...

Gość to głosujcie dalej na
psełdoliberałow z PO to bedziecie niedługo po smietnikach grzebac :O

no wlasnie, dlaczego? tez sie nad tym zastanawiam bo jestem taka właśnie młodą osobą. i jutro wyjezdzam do anglii. wcale tego nie chce a jednak jade bo paradoksalnie, chcąc zacząc zyc w polsce musze najpierw wyjechac za granicę. bo zaczac tam bedzie mi łatwiej. bo szybciej znajde prace i szybciej zarobie dobre pieniadze za ktore bede sie mogła urządzic jakos w kraju. denerwuje mnie to ze musze wyjechac. ze mamy takie chujowe rządy , politykow ktorzy nas maja w dupie i robia nas w balona. wkurwia mnie to rozumiecie? ze musze opuscic swoj kraj i zapierdzielac w obcym. bardzo mnie to boli. jednak trzeba zacisnac zęby bo innego wyjscia narazie nie ma. trzeba miec nadzieje ze kiedys bedzie w polsce lepiej.