Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smierc

upominek slubny- nie prezent (????)

Polecane posty

hej ho. Nie będzie nas na slubie znajomych, chcieli bysmy im kupic drobny upominek ślubny. Jedną rzecz już mam, ale jeszcze czegos mi brakuje w stylu np. ręcznikow z datą slubu czy wlasnie pierdół tego typu. DORADŹCIE bo kompletnie nie mam pomyslu!!! :( Zadne ramki nie wchodzą w grę. help :(

Cos z grawerem. Grawerowac mozna na metalu. Piersiowka? Breloczki? srebrna patera? Na szkle tez mozna - kieliszki? wizytowniki z grawerem? Przescieradlo z haftem? portret?

Gość moze ja cos polece ...
moze jakies zabiegi dla dwojga przed slubem w salonie spa?

niestety mam na to juz tylko kilka dni i z grawerem nie zdaże, poza tym piersiowka dl anich nie praktyczna, portret tym bardziej, nie bede jej mieszkania urządzala bo ma specyficzny gust .. breloczkow maja piec milionow , srebrne patery itp się im nie podobaja. Przescieradlo troche wiocha... i co tu wybrac... wlasnie pomyslalam o fajnych bajeranckich fartuchach bo oboje lubia gotowac hmm

niestety spa odpada, na slub juz wyjechali. dostana upominek jak wroca

Gość moze ja cos polece ...
spa moze byc rowniez po slubie :) ja jestem po i na pewno z mezem bysmy sie ucieszyli z takiego prezentu :) albo moze skok na bunge we dwoje? albo ze spadochronu? :)

niestety nie spie na pieniądzach zeby ludziom fundowac skoki ze spadochronu.. dobra dzieki juz chyba wybralam cos tam :O...

Gość vdfvbdf
do nas nie dojechalo paru gosci ale przekazali badz wyslali prezent 1)moja kolezanka dala nam 12 lyzeczek do herbaty Gerlach 2)brat mojego ojca dal nam 1000 zl 3) kuzynka meza dala 2 komplety poscieli 4)ciotka z zagranicy wyslala 300 euro 5) kolega meza dal komplet recznikow i zestaw do wina

Gość chyba gdańszczaninów
moze jakies dobre winko..

Gość Marcelllina81
hmmm, ja dostałam super prezent na ślub:) była to taca, taka duża drewniana z nóżkami (do łóżka), bardzo ładna a do tego kostka do gry - i taki fajny liścik, że kto przegra robi śniadanko do łózka;) oj nie powiem, przydał nam się ten preznt i to baaardzo;)