Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vaioo

Do znajacych sie na komputerach

Polecane posty

Gość vaioo

Co sadzicie o tym procesorze?: AMD E Series E2-1800 1,7 GHz

Gość KamilPHP b-stok
chujowy jest nie polecam

Gość vaioo
a znasz jakiegos netbooka z lepszym procesorem?? Wiekszosc ma intel atom, a to chyba jeszcze gorsze jest...

A po co Tobie netbook - gówno jakich mało. Notebook 15,6" jest odrobinę większy a komfort użytkowania i specyfikacja masakrycznie lepsza. Ten procek to masakra.

Gość vaioo
Porzadnego, pelnowymiarowego laptopa juz mam. Potrzebuje netbooka, ktorego bede zabierala ze soba, do torebki.

Gość vaioo
no wlasnie 13.3 to taki maksymalny wymiar, poza tym ma taka sama wage jak netbook sony

Gość inzynier serwisowy//zablok
Kurwa nauczcie się nie będę co tydzień pisał. JEDYNYM SŁUSZNYM WYMIAREM LAPTOPA JEST 12 - 13,3 cala I przez to są to modele najdroższe. Jak wiadomo sam używam x201t 12,1cala. Nowsza wersja x230t ma 12,5 cala. taki laptop ma : a) wszystko co standardowy lap = hdmi, wwan wan, wirelles usb, bluettoth itd. Więc np bezpłatny net na terenie polski b) w droższych modelach jest nawet dvd. Mimo zę dvd odchodzi do lamusa. c) są tu normalne procesory np u mnie i7 a nie intel atom d) w modelach uniwersalnych np dell 1440 można dostać dodatkową grafikę. e) jak chcesz to podpinasz duży monitor. I masz jedno urzadzenie do wszystkiego. ---------------- A netbooki i tablety nauczcie się że są chujowe. I stały się popularne tylko przez apple. Prawdziwy tablet w rozumieniu słowa= convertible tablet. Typu xt2 xt3 x201t x220t itd. A prawdziwy tablet typu apple to PDA czyli np galaxy note. Czy galaxy note mini. Czyli wszędzie zabieralne 5 cali. Motorolla atrix itd. Więc nie srajcie w gazie. Chyba że chcecie mieć 3 bezuzyteczne rzeczy. a) telefon z niczym b) netbook na którym nie da się nic zrobić c) laptop 15> cali gdzie nie możesz nigdzie wziąśc nawet w łóżku nie wygodny 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość vaioo
chuje muje, ale mowisz o tym pierwszym, AMD? No wiadomo, ze nie bede robic nic skomplikowanego - net, powerpoint, ogladanie filmow, ale oczywiscie chce wgrac jakiegos programy jezykowe na przyklad, wiec milo by bylo gdyby nie zamulal

Jak ci nie przeszkadza brak touch pada. x200t na allegro w polsce się pojawiły. Za 1500 - 2 tyś idzie wyrwać. http://allegro.pl/lenovo-x200-tablet-ultrabase-router-netgear-i2605385276.html Tu masz z stacją dokującą dokupujesz monitor za 200 - 300pln. Klawiaturę z myszka bezprzewodową za 50. I MASZ WSZYSTKO CO MOŻESZ CHCIEĆ Sory brakuje tu jeszcze wwan - 150pln za zgodny z darmowym internetem mobilnym. Koszt baterii 10h do x200 to 38$ z chin. Mało który sret book tyle wyciąga. Poza tym najlekszy net book to 900g tu masz 1600 1800g z większą baterią.

Zapytanie napisałem nie widząc Twojego ;) Tutaj jest recenzja: http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Samsung-530U3B.71731.0.html Procesor jest OK = będziesz komfortowo mogła z niego korzystać. Ja bym polecał przejść się do sklepu, ostatnio kupowałem notebooka i "w internecie" one inaczej wyglądają, chociaż przy tym budżecie to już raczej produkty jakościowe.

Gość vaioo
inzynier, nie wiem czy doczytales, ze potrzebuje malego netbooka, ktorego bede uzywac POZA domem, podczas podrozy.

Ide bo nic do ludzi nie dociera.......... A niech kupuje jakieś 7 - 10 calowe gówno w którym nie da się nawet normalnie pisać. Potem zacznie leżeć w domu aż go sprzeda. Podobnie jak ludzie napalają się na transformery. A jak sie okazuje żę tam jest android i gówno da się zrobić to potem są tygodniowe do miesięcznych na allegro. jak by ktoś coś chciał jak zwykle na gg za odpłatnością.

Ja jeżdżę już z 12 calowcami od hmm jakichś 6 lat. I wybacz mi nie przeszkadzają. Mieszczą się idealnie w torbie na ramię. Gdzie mam zazwyczaj jakiś notatnik itd. Zobaczymy poczekamy...... Dlatego jw. Kupuje się galaxy note. Masz tam wszystko normalny rysik. I wtedy masz zawsze przy sobie kompa. Robisz tylko chmurę z office. A zreszta co będę tłumaczył. Polecam kupić różowego aspire1 :)

Gość vaioo
inzynier, ja tego laptopa chce wrzucac do damskiej torebki w pokrowcu, a nie do oddzielnej torby na laptopa, dlatego wazne sa dla mnie rozmiary

Gość były prawiczek z forum
I co chcesz na nim robić ?? Idź do pierwszego lepszego salonu z telefonami. Poproś o galaxy note. Zrozumiesz o czym mowie. I że noszenie takiego laptopa 7-10 cali nie ma sensu. A zawsze można zmienic damską torebkę na torbę na ramie np taką http://www.gophoto.it/view.php?i=http://img1.cokupicstatic.pl/c_big2497553.jpg#.UET0DcHN9XU Znikam z wątku. Nie nauczy się na błędach to nie przegada.

vaioo - to weź tego Samsunga. Twoje użytkowanie nie będzie "lekkie". Lekkie to może być korzystanie ze skype'a, przeglądanie internetu.

Gość vaioo
ok, dzieki, bede musiala kupic wieksza torebke:P

Gość Po prostu... może
Kup sobie iPada, bateria wytrzyma całą podróż, ale to zależy do czego potrzebujesz. Mi był potrzebny tylko do internetu, z czasem jednak zaczął służyć jako kalendarz, wyparł laptopa do robienia i wyświetlania prezentacji dzięki programowi keynote. Największa jego zaleta to jak podkreśliłem czas pracy na baterii no i całkowity brak wirusów....

Gość vaioo
Myslalam o tablecie, ale jakos nie potrafie szybko przegladac stron bez prawdziwej klawiatury. Wole chyba miec normalny komputer, gdzie bede mogla wgrac sobie jakis program, a nie tylko polegac na aplikacjach ze sklepu

Gość POOLECAM
NOWY ACER ASPIRE 5733-384G32Mnkk

Gość vaioo
Ankiet Terre, przejrzales mnie:P

Gość kup sobie cos taniego
np acera ao722 (11,6 cala), z procesorem AMD c60, 2 Gb Ram, 320 gb dysk, grafika radeon 6290. To kosztuje z 1050 zł w proline. Bez systemu. windowsa sobie przeciez załatwisz :classic_cool: Do podstawowych zastosowan styknie.

Gość znowy 10 osob pisze.
jesteś kobietą więc najbardziej będziesz zadowolona właśnie z vaio bo są ładne. kobiety używają netbooki do takich rzeczy że procesor z zegarka by wystarczył więc nie ma co się tym procesorem przejmować weż to co ci się najbardziej podoba.

Gość do kafeterii to i taki
za tysiaca wystarczy :D