Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjflwkjfsldfffprezen

prezent na roczek

Polecane posty

Gość kdjflwkjfsldfffprezen

nasza mała niedługo kończy roczek. wszyscy pytaja co jej kupic i juz sama nie wiem. macie jakies pomysły?co dostały wasze dzieci?albo co wy kupowaliscie?no jedno to powiedzialam ze taki stolik edukacyjny

Gość zielonaherbatka
to zależy co już ma dziecko i co byś chciała żeby miało, ja powiedziałam że chce zabawki, miałam tylko najbliższe osoby kilka osób, jednej powiedziałam żeby mi kupiła duże klocki bo widziałam u jej córki takie i też miałam kupować, syn dostał oprócz tego dwie praktyczne zabawki nie będę opisywać dokładnie, sama natomiast kupiłam za otrzymane pieniądze ciężarówkę do tego były kręgle, hipcia do którego wrzuca się klocki różnych kształtów w odpowiednie otworki, fontannę z piłek, namiot z tunelem, z wszystkiego syn zadowolony i chętnie się tym bawi, zabawki wcale nie były drogie. Sama wiesz najlepiej co twoje dziecko powinno mieć, siostra chciała kupić rowerek taki pierwszy który się pcha ale mój synek jest dużym chłopcem i nie chciałam bo by długo nie pojeździł ale to też jakiś pomysł. Najlepiej coś co jest grające i ma fajne funkcje, zajmie dziecko ;)

Gość uytyutyutyutyutytytyj
lalke szmacianke

Gość zielonaherbatka
polecam jeszcze allegro, wpisz w zabawkach wiek +12 i zobacz jakie zabawki są może ci się coś spodoba i powiesz co chcesz konkretnie tak jest najlepiej żebyś nie dostała czegoś zbędnego ;)

Gość koaaaalaaaaaaaa
na roczek córka z zabawek dostała wózek, ślimaka z fp i tunel z ikei (od nas stolik edukacyjny). Ja na pierwsze urodziny jej kuzynów kupiłam ośmiorniczki do wody oraz jeździk.

Moje dzieci dostały m.in. Krzesełko FP, Wieżę z takich miseczek też FP, Plastikowego bujanego konika, basenik z piłeczkami. Wszystkim się bawią i są zadowolone :)