Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikax3

Dlaczego matka mojego chłopaka mnie nie lubi?

Polecane posty

Gość nikax3

Jak byłam mała to moi rodzice zmarli i spędziłam kilka lat w domu dziecka. Mój wujek - brat mojej mamy jest kawalerem, ale powiedział mi kiedyś, że w młodości miał dziewczynę, która go rzuciła, ale nadal się przyjaźnią. Okazało się, że obecny mąż tej kobiety szuka kogoś do pracy, więc dzięki wstawiennictwu wujka przyjął mnie. Teraz już tam nie pracuję, ale jestem narzeczoną syna mojego byłego pracodawcy no i byłej dziewczyny wujka :) Przyszły teść mnie bardzo lubi, jestem dla niego jak córka, ale teściowa jakoś mniej. Nie to, że mnie nienawidzi, ale nie przepada za mną jakoś. Myślałam, że skoro kiedyś ona i brat mojej mamy byli parą to będę dla niej kimś więcej. Nigdy jej o to nie zapytałam, ale skoro chodziła kiedyś z moim wujkiem to musiała znać też moją mamę? Czy nie?

Gość Skotnik
Teściowej sie nie lubi, tesciową się toleruje.

Gość nikax3
Skotnik - ale mi pomogłeś ... xD

Gość harsz8
byłaś w domu dziecka a wujek cię nie zaadoptował wiesz w sumie niedaleko pada jabłko od jabłoni może teściowa nie lubiła jabłoni do tego jest taki stereotyp że dzieci z biedulca to margines

Gość nikax3
Może i dzieci z biedulca to margines, ale ja tam trafiłam dlatego, że moi rodzice zmarli, a nie dlatego, że byli pijakami , ćpunami albo mnie nie chcieli. Ona o tym wie.

Gość nikax3
paaaaaapaaaaap - jak dla Ciebie moje życie jest Modą na sukces to nie mamy o czym gadać. Bo jak już byłam przez parę lat w domu dziecka, to jestem gorsza, tak?

Gość twoja historia
może nie mieć nic wspólnego z jej antypatią. Czasami ludzie po prostu się nie lubią z powodu jakichś cech powierzchowności a może standardowo chodzi o zazdrość o miłość syna

Gość paaaaaapaaaaap
nie tylko że to śmieszne powiązania troche

Gość paaaaaapaaaaap
to twój kuzyn mógłby być

Gość nikax3
paaaaaapaaaaap - ja tu nic śmiesznego nie widzę, normalna historia jak każda inna.

Gość nikax3
paaaaaapaaaaap - mógłby być moim kuzynem, ale nie jest, bo teściowa zerwała z wujkiem dawno temu xD

Gość paaaaaapaaaaap
jak piszesz że lubi wujka to nie w tym rzecz może wymarzyła sobie inną synową

Gość nikax3
paaaaaapaaaaap - może i tak. Ale zauważyłam, że przeważnie est tak, że jeżeli przyszła teściowa lubi kogoś z rodziny przyszłej synowej to i ją traktuje bardzo dobrze. Tylko ciekawa jestem, czy moją matkę znała...

Gość harsz8
a jak tam z twoim wykształceniem może to jest problem przeklinasz? palisz? a może ćpasz? chodzisz na solarium?

Gość nikax3
paaaaaapaaaaap - może i tak. Ale ja zauważyłam, że przeważnie jest tak, że jeżeli przyszła teściowa lubi kogoś z rodziny przyszłej synowej to i ją traktuje lepiej. Tylko ciekawe, czy ona moja matkę znała ..?

Gość nikax3
harsz8 - jestem po studiach, nie palę, nie ćpam, czasem przeklnę, ale ona też to robi.

Gość harsz8
to może masz ryj zakazany :D w sumie z tym kuzynem jest bardziej logiczne

Gość nikax3
harsz8 - muszę nieskromnie przyznać, że ładna jestem xD Ale przecież on nie jest moim kuzynem.

Gość paaaaaapaaaaap
ale najważniejsze że chłopak cię lubi:) chuj z innymi

Gość nikax3
Masz rację. Ale chciałabym, żeby i ona mnie lubiła. Ale to dziwne, że teść mnie lubi, bo z moim wujkiem się wręcz nienawidzą.

Gość paaaaaapaaaaap
z chłopakiem pogadaj może on coś wie a jak nie to niech się zapyta

Gość harsz8
ech może po prostu cię nie lubi bo jesteś z jej synem i tyle

Czy ja wiem :o raczej byłoby mi bez różnicy czy ktoś jest dzieckiem mojego byłego czy nie, a jeśli już to prędzej bym takiej osoby z tego powodu nie lubiła niż lubiła bardziej :) w końcu były musiał zostać byłym z konkretnego powodu...

Gość nikax3
Ale jej syn musi z kimś być, nie? A swoją drugą synową uwielbia. Dziewczyna w niczym nie jest lepsza ode mnie.

Gość nikax3
Z kokardą - wujek został byłym, bo po prostu teściowa wybrała innego i tyle.

Gość nikax3
Z kokardą - wiem tyle, że w tym winy mojego wujka na pewno nie było. On chciał się z nią żenić. To ona nie chciała.

O jeju :p czymś ją musiał zbrzydzić że nie chciała...może widzi podobną cechę u Ciebie. Albo po prostu jest zła że jej syn znalazł sobie kogokolwiek.

Gość nikax3
Z Kokardą - może i ją czymś zbrzydził, ale ja jestem tylko jego siostrzenicą. Nie powinna być zazdrosna o to, że jej syn znalazł sobie kogoś, bo swoją drugą synową bardzo lubi, a poprzednią dziewczynę mojego chłopaka też chyba jako tako lubiła.