Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana ryyybka

Zazdrosnicaaa

Polecane posty

Gość kochana ryyybka

Moj facet szaleje za mna strasznie..wiem ze zrobil by dla mnie wszystko.. kazdy to zreszta widzi..i nie ma watpliwosci ze On mnie kocha..a ja caly czas jestem zazdrosna o jego byla zone..mimo ze On prawie wogole nie utrzymuje z nia kontaktow, jedynie czasem odpisze na jakies smsy od niej ostatecznie w sprawie ich syna, i to sa tez ledwo poprawne kontakty..a jednak wkurza mnie ze ona probuje jeszcze do tej pory mowic mu co ma robic..,probuje zgrywac taka wporzadku chociaz jest strasznie falszywa, moj mezczyzna jest mi bardzo oddany i ja olewa, smsy od niej nawet go nie ruszaja..czasem nawet nie mowi mi o tych smsach, co mnie zlosci i wkrecam sobie ze mowi mi tylko to co chce i sama sobie je pokryjomu czytam..a potem mam wrazenie ze on sam nawet ich nie doczytuje,a mnie za to wkurza ze wogole ona cos pisze..i jestem zla na niego. Jestesmy razem 3 lata..zareczenie od 2,5 roku..w przyszlym planujemy wziac slub koscielny..no moj M. jest jest kochany i nie wiem dlaczego ja sama sobie zawracam glowe jakas byla..

Gość S1234567890
rybko kochana, ja mam taki sam problem... na sama mysl, sluch, a juz jak ja spotkam przypadkiem w miesice to mnie krew zalewa... Mimo ze to nie jego wina ja i tak sie wkurwiam na niego... Byli razem 4 lata, my jestesmy 8, ona go zostawila dla innego, a teraz nagle zaluje czaisz... to jest wogole szczyt wszystkiego... moj ma ja gleboko gdzies, pogodzili sie ale to mnie kocha i tak chyba musze sobie to tlumaczyc..... gdyby mnie nie kochal to chyba by ze mna nie byl... Glowa do gory ;*************