Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katakuba

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość katakuba

Dziewczyny, jak myślicie, na ile wiarygodny jest test ciążowy 5-6 tygodni po stosunku? Bo wyszły mi dwa negatywne jednak w połowie cyklu bolą mnie piersi, czego nigdy nie było, ostatnia miesiączka była o wiele bardziej skąpa, właściwie momentami to tylko plamienie było ale była na czas i po raz pierwszy w życiu miałam jasnożółty śluz. Ale wydaje mi sie ze po takim czasie testy, a tym bardziej 2 powinny byc wiarygodne. No i seks był w dni niepłodne bo dzień przed okresem..jak myślicie?

Gość Moim zdaniem to ciąża,ale
urojona małolato!!! Nie bierz się za seks

Gość halo nie do wiary!!!
to nie ciąża

Gość katakuba
Moim zdaniem to ciąża ale na jakiej podstawie oceniasz mój wiek w tym momencie?

Gość halo nie do wiary!!!
seks był w dni niepłodne, 2 testy wyszły negatywne, ale ty uważasz, że jesteś w ciąży. no ok, w takim razie gratulacje.

Gość katakuba
moim zdaniem to ciąża ale, no więc mam 18 lat, skonczone w zeszłym miesiacu i właśnie straciłam dziewictwo, te 6 tygodni temu a że zadaje debilne pytania..no niedoświadczona jestem i sie nie znam po prostu

Gość katakuba
halo nie do wiary !! No tak, obawiam sie tego z powodu tego ze mam niektore z objawów. Test się może pomylić a w dni niepłodne też można zajść w ciążę. Chociaż nawet wytrysku nie było bo szybko przerwaliśmy, ponieważ brat przyszedł do domu