Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiueiwew

Maz pojechał na wakacje do rodziny a ja zostałam...

Polecane posty

Gość uiueiwew

czy to normalne? Zaprosili go, willa nad samym morzem w Sopocie, mówil ze jedzie tylko na 2 dni, siedzi tydzień. Jest tam sporo innej rodziny i nie ma miejsca dla więcej niz jednej osoby. Ja zostałam sama z dwuletnim dzieckiem i się strasznie zle czuję bo w te wakacje w ogóle nie wyjechałam, a czuję się zmęczona... Nawet nie dzwonił wytłumaczyc, że bedzie dłuzej i nie rozumie o co mam żal

Gość halo nie do wiary!!!
pogratulować mężulka!

Gość patelniąwłeb
Pojedz do niego

Gość uiueiwew
nie pojadę, zreszta on juz wraca chyba, ale jest cały obrazony o co mam pretensję...:( a mnie krew zalewa, tak chciałam tez wyjechac, i nie wiem czy mam rację czy takie zachowanie to norma a ja przesadzam?

Gość harsz8
nie jest u rodziny tylko rucha jakąś flądrę

Gość uiueiwew
Wiem gdzie pojechał, zreszta tam dzwoniłam, ma takiego wujka- zdziwaczałego starego kawalera, do którego co roku się tam wali pół rodziny

uiueiwew to czemu Cie nie zabrał:-/ wkońcu Ty i dziecko to teraz jego rodzina, nie wyobrażam sobie aby u nas miała byc taka sytuacja :-/ raz się kłocilisy gdzie świeta spedzamy i poszło hasło że osobno ja do swoich rodziców on do swoich i co???? Nie mineło 5min jak odjechał i wrócił bo jak mozna co kolwiek osobno zrobic :) dziwne zasady w tej tw rodzinie :-/ Olej go spakuj dziecko i jedz na wakacje a nie czekasz na niego jak wierna suka :-/