Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamjuzdosyctegozycia

pomocy-tak nam ciezko

Polecane posty

dzien dobry przedstawie w skrocie nasza sytuacje jestesmy rodzicami dwojki dzieci ja i maz pracujemy obydwoje za najniższą pensje wyplaty starczaja na dwa tygodnie brakuje nam doslownie na wszystko: na ubrania dla dzieci na ksiazki dla starszego dziecka na zywnosc mam pytanie czy ma ktos niepotrzebna kurtkę zimowa na rozmiar 104 idzie zima a moje dziecko nie ma nawet cieplej kurteczki ten kraj schodzi na psy... jeszcze troche i popadniemy w nedze

Gość hfhhrhdrhryhrdhrdrhr
takiej małej kurtki raczej nie mam :( ubrania do wydania są ale głównie dla nastolatki i mam sporo książek szkolnych których nie chciało mi sie sprzedawać napisz jakie dziecko potrzebuje może akurat mam proponuje sprzedać komputer jakiś grosz zawsze wpadnie :P

Gość uiueiwew
komputer teraz kazde dziecko potrzebuje do szkoły, więc to głupia porada... poza tym pisac na tym forum mozna tez z telefonu jakby kto nie wiedział

Gość Facet 1991 Skierniewice
dokładnie !!! u mnie też się nie przelewa, więc nie robie sobie dzieci ! a mógłbym gdybym chciał !

hmmm moj komputer jest tak stary ze pewnie tylko za darmo ktos by go wzial-nie dosc ze 7 letni to odkupiony za grosz od innej osoby:( książki niestety "muszą" być wszystkie nowe bo idzie NIESTETY nowym programem BUUUUU. kupowaliśmu ksiązki od czerwca-jutro jest pierwszy dzien a nam brakuje jeszcze do 3 przedmiotów :( najgorsze jest to ze moje dziecko co roku idzie nowym programem :( rodzice dzieci w wieku szkolnym znają ten temat

Napisz mi maila, jutro odpisze wieczorem. Poszukam w szafie, mam fajne kurtki itp. ale na osobę starszą- rozmiar S/M na ok. 170 cm . Moze dla Ciebie lub starszego dziecka?

nie zalozylam tematu aby obrzucano mnie blotem za to ze zawsze pragnelam miec dzieci nic zlego nie robimy--zalozylismy rodzine,codziennie chodzimy do pracy a mimo to zyjemy juz w nedzy na nic nie mozna sobie pozwolic w tym kraju bo ledwo na zycie starcza-tylko jak to wytlumaczyc dziecią

Gość smutna bezdzietna
kurcze kobietko - w sobote pooddawałam ciuszki w tym rozmiarze, min kilka kurtek. POIDAJ DO SIEBIE JAKIES GG, MAILA CZY COŚ INNEGO - MOŻE COŚ JESZCZE BEDE MIEĆ:) ALE TO BARDZIEJ DLA CHŁOPCA

Gość katarina1155
Idz do lumpeksu tam można kupić ciuchy za grosze.

z jakiej części Polski jesteś? jakie jeszcze ubrania potrzeba...mam właściwie tylko te ubrania i książki,kasy w ogóle bo nawet jeszcze nie pracuję...w sumie te książki mogłabym komuś oddać do sprzedania bo mi sie nie chce ich sprzedawać,trzebaby na allegro wystawić albo gdzieś pójść nie wiem no,tak leżą nie chce mi sie nic z tym zrobić więc moze oddam i sobie sprzedacie...ale to jak mieszkasz gdzieś blisko bo inaczej no to nie za bardzo chyba.. aha no i nie zawsze zmienia sie program,wiele książek w gimnazjum i liceum sie powtarza...

ja proponuje żebyś podała swoje gg,będzie łatwiej niż żeby każdy podawał do siebie :)

Gość erpiu
skad jestes ?

Gość arya
autorko bardzo Ci wspolczuje , kurtki nie mam ale wejdz sobie na gumtree i tam jest mnostwo ogloszen mam ktore chca oddac za darmo ubrania po dzieciach , zreszta ubrania i wiele innych rzeczy

hmm no to nie najbliżej ale i nie najdalej..

Gość marjaga
potrzebujesz dla dziewczynki czy chłopca??

zawsze robilam tak ze kupowalam za duze aby mogli po dwa lata chodzic-i dzieki temu co rok naprzemiennie jedno dziecko mialo nowa kurtkę-teraz jednak nie bedzie mnie już na to stać

Gość marjaga
a coś dla dziewczynki potrzebujesz jak tak to napisz rozmiar

Gość marjaga
poszukam jutro dla chłopca, może coś znajdę na 104. bądż tu jutro wieczorem pozdr

Gość Isidjdidi
Podaj swojego maila, bo ja gg nie używam.

Gość oiopppp
up