Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego to mi sie przytrafilo

robi ze mnie idiotke i sie tego wypiera

Polecane posty

dlaczego ja sie pytam? najpierw blaga o powrot jak go zostawilam po tylu klamstwach, ja glupia ulegam. i co mam? znow klamstwa do ktorych sie nie przyznaje!!!! dlaczego jestem taka glupia. nienawidze siebie za to i zycze mu jak najgorzej. jestem beznadziejna

to nie tak, ja wcale nie chcialam wracaC I tego znow przezywac, ale taki byl wiarygodny myslalam ze sie zmieni....... jak zapomniec o nim i zyc dalej....pomozcie mi sie juz zyc nie chce

Gość wez to zakończ
poznaj kogoś innego bo se życie przepierdolisz!!!!

tak ja wiem, ale po co ja do niego wracalam?? znow bylam glupia, nie moge spojrzec sobie w lustro za ta glupoote... łzy same mi sie cisna do oczu

Gość nie rob z siebie
autorko,dajesz soba manipulowac,drzec lacha, gon dziada,on sie nie zmieni,trafil na wlasciwy dla niego grunt,dzieki tobie bedzie dowartosciowywal sie, jak ci dokopie,bedzie czul sie ekstra, a ponadto on naprawde bawi sie toba,to taki typ o zaburzonej psychice,trafilas na socjopate

tak ale co ja mam robic? odegrac sie jakos? osmieszyl mnie po raz kolejny? ja jestem w takiej totalnej rozsypce ze szok

wszytsko sie we mnie trzesie, mam wrazenie ze wszystko nagle na mnie spadlo same zle rzeczy, jak stawic czolo teraz temu wszystkiemu? chyba nie potrafie...

Gość pwaopvnwopn pw
miałam dokładnie to samo... szczerze? jak przeczytalam Twoją wypowiedz to aż mnie zmroziło że piszesz o moim byłym :/ normalnie poczułam się jakbym znów była w tej pułapce manipulacji, kłamstw i cudownych chwil przeplatanych najgorszymi depresjami... az mi niedobrze:/

i jak sie pozbieralas? co zrobilas? pomoz, poradz, blagam :(

Gość pwaopvnwopn pw
poczekaj, założe oddzielnego maila i sie spiszemy prywatnie a nie tutaj, ok? nie chce opisywac swojej historii publicznie, zbyt sie wstydze wlasnej głupoty

Gość pwaopvnwopn pw
kafeteryjnymail@tlen.pl odezwij sie

Gość exhkjojbi
niestety i ja mogę się dołączyć do waszego grona. miałam dokładnie to samo. jedyne co można zrobić: zebrać się na odwagę i skończyć z tym raz i dobrze- na zawsze. uciąć kontakt, będzie bolało, ale to jest jedyna słuszna decyzja, bo on sie nie zmieni, tylko będzie cie coraz to gorzej traktował. sama o tym doskonale wiesz. pewnie chciałabyś przeczytac co innego, ale taka jest prawda będę trzymała za Ciebie kciuki, bo ten świat jest okrutny :*

dziekuje wam bardzo :* zaraz sie odezwe