Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość croatan

jak o nim zapomnieć?

Polecane posty

Gość croatan

Jak zapomnieć o mężczyźnie, który wydaje się być ideałem, który rozkochał i się ze wszystkiego wycofał? W skrócie: był moją licealną, nieodwzajemnioną miłością, potem kontakt się urwał na dobrych 7 lat. Rok temu odnowiłam znajomość, jednak na początku nic nie wskazywało, że serce zacznie mi mocniej bić. Po kilku spotkaniach zaczął mnie zapewniać o rodzącym się uczuciu. Nieoczekiwanie po 3 miesiącach wycofał się ze wszystkiego mówiąc, że nie jest gotowy na związek, jednak zdążył na nowo obudzić uśpione we mnie uczucia. To wydarzyło się na Gwiazdkę. Próbowałam kasować nr tel itd, ale zawsze znalazłam sposób, by je znowu zdobyć. Ostatnio nie mieliśmy kontaktu przez 2 m-ce, ale pierwsza się odezwałam [niepotrzebnie]. Chciał się koniecznie dowiedzieć czy mam kogoś. Jak mam o nim zapomnieć? Jak mam wybić go sobie z głowy kiedy wiem, że zostawił mnie wtenczas nie dla innej, ale dlatego że nie był gotowy? Ja liczyłam, że zmieni zdanie i do dziś na to liczę, ale to już mnie męczy. Pomocy... chcę to zmienić, ale nie wiem czy podołam.

Gość szoke____ :D
to kiedy ślub? :D nie przechodź tylko związku :D pozdrowienia i nie pij za dużo :D