Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość van der Woodsen

Czy szmata może się zmienić w porządną dziewczynę?

Polecane posty

Gość powiem tak na spokojnie
bierzesz ja za intruza i jestes zazdrosna.bo fajnie bylo,jak zadnej tam w poblizu nie bylo...No coz,narazie niewiele mozesz zrobic i chyba nie powinnas...i zdecydowanie NIE powinnas nazywac kobiety szmata!

Myslalam ze jestes konkretna ale widze ze sie pomylilam i ze przypominasz tytulowa pusta van der Wodsen. Jak dla mnie koniec tematu. Nie da sie z toba pogadac konstruktywnie. Nie potrzebnie zadawalas jakiekolwiem pytania bo nie chcesz uzyskac odpowiedzi. I na milosc boska nie omawiaj zycia prywatnego ludzi na forum!!! Ciekawa jestem jak twoj kumpel by sie poczyl widzac to forum, wspominki o jego matce, to jaka to siostra jestes a jak kurwa jest jego dziewczyna. Pojechalas zbytnio po bandzie. Na zakonczenie dodam tylko ze sa typy zdzir...te ktore sie puszczaja i te ktore knuja za plecami

Gość Uppappap
Są też typy ździr pt. Jestem milusia i jestem twoją siostrzyczką, ale obrabiam dupę Tobie, Twojej dziewczynie i wyjawiam Twoje prywatne sprawy na ogólnopolskim forum.

Gość van der Woodsen
Nie mówię jej tego w oczy. Nie mówię tego jemu, ani nawet znajomym! Piszę to na forum internetowym, bo tutaj bezkarnie mogę opowiedzieć o tym czego się dowiedziałam i co mnie męczy. Ale musi tu być oczywiście banda osób, które przeżyły już wszystko i będą mi wmawiać, że romantycznie kocham Jego i jestem zwyczajnie zazdrosna. Wiem, że kiedyś zejdę na boczny tor, ale zawsze będziemy przyjaciółmi i żadna panna tego nie zmieni.

Gość van der Woodsen
Pewnie, bo podałam jakiekolwiek dane osobowe i teraz bezbłędnie możecie zidentyfikować osobę. Wiecie, że to 22-letni facet, który mieszka w małym mieście i stracił matkę jak był dzieckiem. Faktycznie - historia niepowtarzalna!

Gość Dziewczyno ..
Ty jestes jakas toksyczna i masz patologiczne podejscie do przyjazni. Badz jestes nastolatka i idealizujesz wszystkie uczucia.

Gość fgsdfggsfdgdfg
SZMATA ZOSTANIE ZAWSZE SZMATA!!!!!!!!!!!

Gość mentaI cut
znowu robicie z igły widły? :)

Gość van der Woodsen
W ogóle hipokryzja ludzi na forum nie zna granic:) Gdybym założyła temat "Mam skomplikowaną przeszłość, dużo imprezuję i miałam wiele przygód seksualnych. Poznałam fajnego faceta, ale jest niepewnym siebie prawiczkiem. Jak go przekonać, że się dla Niego zmienię?" to również zostałabym zjechana, prawda?:)

Gość Dziewczyno ..
Zacytuje kogos wyzej -ciemnogrod. Masz nagranie jak sie z kims pieprzy?

Gość EmanuElka
Hipokrytką to jesteś ty. Pod przykrywką troski wylewasz żółć na dziewczynę bo on woli Ją a nie ciebie.

Gość van der Woodsen
No weźcie Wy się zastanówcie. TO JEST ROZMOWA!!! Wirtualna! Co jest dziwnego w tym, że zapytałam się kilku osób kim jest dziewczyna, którą zainteresował się mój nigdy-nie-interesujący-się-nikim kumpel? Co dziwnego w tym, że sprawdziałam jej profil na facebooku? I co dziwnego w tym, że ją oceniam? Wszyscy oceniamy! Wy wydaliście osąd o mnie na podstawie kilku linijek tekstu, a ja nie mam prawa oceniać kobiety z którą rozmawiałam kilka razy? :D No litości! Wariatką bym mogła być gdybym robiła wielką "interwencję" i kazała mu ją zostawić, bo słyszalam, że obciągała połowie miasta. Zwracam mu tylko uwagę, że się za szybko angażuje, bo w ten sposób rozmawiają kumple. On też mi pomagał jak mój związek się pieprzył. Taką już mamy relację!

Gość powiem tak na spokojnie
jeszcze raz:temat,ktory zalozylas jest ok.-z wyj.nazwania "szmata" Ale twoja postawa jest agresywna i zaborcza.I nie mozna nazwac tego tylko troskliwoscia o przyjaciela...

Gość van der Woodsen
Wylewam na nią żółć w SIECI! W INTERNECIE! Gdzie nikt nie wie o kim mówimy, a wszystkie opinie są na podstawie tego co ja piszę! Nie mam wideo jak się pieprzy. Ale potrafię odróżnić solarę w spódniczce, główną gwiazdę FB, która zna wszystkich chłopców z miasta i jest obecna na wszystkich imprezach od dziewczyny z chóru kościelnego.

Gość Sama od siebie
Czytajac pierwszy post autorki odrazu stwierdzam,ze jest zazdrosna nastolatka do tego mylaca pojecia.Zdzira to napewno nie dziewczyna,ktora duzo imprezuje i obraca sie w zlym towarzystwie :o Po 2 to,ze imprezuje i pije, jak wiekszosc mlodych osob, nie znaczy,ze skrzywdzi Twojego przyjaciela.Co za absurd wogole,az sie czytac nie chce :o

Gość halt die fresse
O jezuuu ja też imprezowałam i sobie parę razy poleciałam z kumplami, a gruba młodsza paszteciara mi opinię w mieście psuła, chociaż sama ćpała i się puszczała więcej niż ja! ale na szczęście o mnie przycichło, bo ja miałam tylko taki jeden okres w życiu i teraz o niej gadają ;D ma umysł zniszczony od ćpania i groziła mi śmiercią gówniara ;D autorko, nie wpierdalaj się w nie swoje sprawy. ma prawo mieć kuferek z kefory, być atrakcyjna, imprezować i ubierać się stylowo. a opinie takim laskom wyrabiają faceci, których odrzuciła, znam to bardzo dobrze! zajmij się czymś konstruktywnym, a nie knuciem za plecami.

Gość van der Woodsen
No więc teraz jestem knującą szmatą, która kocha swojego sąsiada i chce mu odbić jedyną dziewczynę jaką miał w życiu:) Najs. To była tylko podpucha, oczywiście:) Ale dzięki, że pokazaliście mi mentalność ludzi na forum. Obiecuję, że jeszcze wrócę z podobną historią - z innej perspektywy. :)

Gość halt die fresse
Jasne, podpucha... Nie dość, że jesteś zawistna i zazdrosna, to nie masz odwagi się przyznać do własnych słów, bo dobrze wiesz, ze były na tyle głupie, że najlepiej się ich wyprzeć :D masz problemy emocjonalne i jeśli pójdziesz szybko do psychologa, to jest dla ciebie nadzieja :D

Gość van der Woodsen
Zakładam tu tematy co kilka dni:) Przytoczyć jakieś? Sposób pisania będzie identyczny:D

Gość EmanuElka
Lepiej idź spać bo sie tylko swoja powierzchownoscia i ograniczeniem umyslowym kompromitujesz.

Gość up...
zgadzam sie z toba

Gość halt die fresse
Gdyby to była prowokacja, to byś tak szybko się do niej nie przyznała, więc NIE ŚCIEMNIAJ.

Gość van der Woodsen
Żeby manipulować ludźmi trzeba jednak mieć trochę oleju w głowie:D Ale bawiłam się nieziemsko! Dobranoc!

Gość chora istota
jw

Gość Zainteresuj sie swoim zyciem
Aaaa.... Zapomnialam, nie masz tego.

Gość chora istota-tak!
ale nie nazwiemy ja szmata,prawda ?

Gość Zainteresuj sie swoim zyciem
Czemu nie? ;)

Gość halt die fresse
najśmieszniejsze jest to, że ona sobie wmówiła, że potrafi manipulować ludźmi :D