Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcxzczcxzczxc

jakie witaminy na bycie ciagle zmeczona?

Polecane posty

Gość xcxzczcxzczxc

rano ciezko mi sie wstaje caly dzien chodze zmeczona i tak non stop, wyniki mam bardzo dobre, wlosy m,i bardzo wypadaja.. nie wiem moze z braku witamin co mi da powera?

Gość z takich suplementów
to może kup sobie bodymax, ale proponowałabym iść do lekarza

Gość xcxzczcxzczxc
ylam zrobila mi badania popwiedziala ze wszystko ok ;/

Gość xaxbxcxd.
a co jadasz na co dzień?

Gość xcxzczcxzczxc
wiesz co zazwyczaj jakies jajko na sniadanie owoce ciemny chleb , nie mam zbytnio zroznicowanej diety ;/ i odzywiam sie nieregularnie ze wzgledu na prace... a co mam jadac

Gość tfhtfhtfht
No właśnie ją tez mam wszystkie badania dobre, oprócz tsh 3 gen zrób to badanie, objawy mam identyczne jak Ty Mam niedoczynność tarczycy .

Gość ciekawe jest jak
sok z buraczków

Gość malolata z klasą
tez mam niedoczynnosc tarczycy i takie same objawy jak ty, hormon tsh miałam 7,8 teraz biore leki

Gość xcxzczcxzczxc
kurcze tez myslalam ze mam tarczyce, ale niby te tsh t3 t4 tez mam w normie.. moze ponowie te badania bo to ejst niemozliwe...

magnez plus kompleks wit B ja osobiście po prostu poszłam do doktora, plus biorę witaminy dopóki nie ma wyników a w piątek jeszcze badanie hormonu tarczycy

Gość jhkhlk
tak niedoczynność objawia się także bólami kości i stawów

Gość xcxzczcxzczxc
kurcze ja mam objawy: zmeczenia, wypadaja mi wlosy, nerwowa jestem okropnie, nie umiem schudnac a jem malo i cwicze czasem nawet, to pewnie tarczyca ;/

ja chyba mam do tego mi zwariowały inne hormony :( ale u mnie tarczyca może świrować z innego powodu no nic, dowiem się w piątek... a w jaki dzień cyklu badałaś tarczycę? mi lekarz powiedział, że tsh w jakimkolwiek cyklu, więc idę w 22d.c. by od razu zbadac prolaktynę

Gość gość
Cadanie TSH T4 I T# najlepij zrobić na czczo to wiarygodnie wyjdzie , najlepiej powtórz je jeszcze raz , bo mi to tez wyglada na zaburzenia hormonalne

Gość kurkaaaa wodnaaaa
A w jaki sposob lekarz bada tarczyce? Ja tez ciagle jestem zmeczona, nawet jak spie 8 godzin, 9 niewazne, chodze slaba caly dzien. Tez badania mialam dobre, krew, cisnienie. Odzywiam sie ok. Mniej wiecej regularnie. No i bola mnie kosci i stawy, zwlaszcza stawy. Kurcze, teraz sie zmartwilam :o

Gość jhkhlk
badania sie robi na 3 dni przed i 3 dni po miesiaczce, oczywiście na czczo

pijesz duzo kawy? Jesli tak to znaczy ze potrzebujesz cały czas kawy by funkcionować... i musisz pic jej coraz wiecej...ja tak mam...jak nie napije sie kawy to jestem taka zmeczona i słaba....

Gość i takiego prostego
duzo sportu i snu, taniec

Gość jeśli to nie choroba
i absolutnie wszystkie wyniki masz dobre to możesz spróbować łykać guaranę w tabletkach, oprócz dodatkowej energii u mnie niwelowała uczucie głodu, czyli powinna być dobra także dla osób które chcą się odchudzić, nie należy z tym przesadzać, trzeba pilnować zdrowej diety, Twój pracodawca nie będzie ci wdzięczny za to że dla niego rujnujesz sobie zdrowie i zaniedbujesz posiłki :o guarana podnosi ciśnienie, nie jest wskazana dla osób, które mają już nadciśnienie aby uzyskać wymieniony efekt trzeba łykać tabletki/kapsułki, tam jest większe stężenie, herbatki z guaraną, musujące plusze to za mało

Gość xcxzczcxzczxc
kawy pije srednio, teraz pije bo padam ;/ a mi lekarka powiedziala ze te hormony byle beda na czczo niewazne w jaki dzien cyklu, ja tez bralam dluugo anty przestalam i dostaje fioła

Gość xcxzczcxzczxc
u mnie skumulowalo sie juz chyba wszystko: hormony, oslabienie i stres w pracy

Gość reds suun
Autorko wszystkie objawy wskazują na niedoczynność tarczycy chashimoto ja tak mialam Kurka ty mozesz mieć bolerioze ugryzł cie kleszcz ?

Gość xcxzczcxzczxc
czytalam o tej haszimoto i tez mialam podejrzenia... mowisz do mnie o tym kleszczu? matko bosko, nie przypominam sobie kleszcza ;/

Gość xcxzczcxzczxc
aj sorki to nie do mnie ;)

Gość tez tak mam jak autorka
badalam sie pod wszystkimi kątami i jestem zdrowa

Gość reds suun
O.kleszczu mowilam do kurki bo bolą ja stawy a bolerioza lubi siąść na stawy wiem o tym bo moj szwagier juz dwa lata sie leczy abtybiotykami i nic mu nie pomaga źle sie czuje stawy go bolą ogolnie masakra Autorko idz do endokrynologa przy tarczycy właśnie wypadają wlosy jest sie nerwowym ciągle czujesz zmęczenie mozesz mieć tez lekko zolte stopy łokcie czy dłonie do tego masz czasem tak ze cie swedzi np.noga tak z niczego tylko nie ze raz zaswedzi

Gość xcxzczcxzczxc
no i w czym problem? zastanawialam sie nawet nad depresja ale raczej to wykluczam