Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEebbbbhi

Zobaczcie jak szkolą psych w schronisku na Palucha :( Płączę cały czas :(

Polecane posty

Gość DEebbbbhi
UP ZOBACZCIE WSZYSCY!

Gość szomilassa
to juz wszędzie bylo, w gazetach z linkami do filmu, wiocha itp oglądałam i nie chce ponownie bardzo mi szkoda tej psiny , on ma dosyć a ta dziewucha go dręczy , daje upust swojej agresji chyba nieudanego życia :( biedny pieseczek , przytulam go :(

Gość mimbllla
Zamiast płakać i wirtualnie tulić psa zgłoście to np. do UWAGI. Przynajmniej w ten sposób pomożecie innym psom.

Gość szomilassa
komunikat schroniska jest na ich stronie internetowej wejxcie sobie na paluch.org.pl

"Bulwersujące jest to, że osoba, która nakręciła ten film nie powiadomiła schroniska o zauważonym niewłaściwym traktowaniu zwierząt ani w żaden inny sposób nie zareagowała, aby przerwać to naganne zachowanie. Pomoc tej osoby polegała jedynie na nakręceniu filmu i umieszczeniu go w sieci w celu wywołania sensacji kosztem zwierząt." dokładnie tylko to większość potrafi... z dystansu wyrażać swoje święte oburzenie.

jejuś przecież zwolnili te osoby na całe szczęście myślę, że zareagowali i nie ma co się burzyć, najważniejsze, że te osoby już tam nie pracują w każdym razie ja bym im spuściła takie lanie... jak można tak traktować zwierzę :O co za krowa....