Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leinad

Nowy związek a brak chęci na seks u partnerki...

Polecane posty

Witam ! Odświeżę troszkę temat . Mam 26 lat z moją aktualną partnerką jestem od 1,5 roku. Wcześniej byłem w długim związku w którym w sprawach seksu nie było problemu. Teraz mam partnerkę w swoim wieku która nadal jest dziewicą od przez 1,5 roku udało mi się ją na mówić na 3 próby seksu zakończone nie powodzeniem. Jeśli chodzi o pieszczoty to do tych dochodzi częściej (raz w tygodniu) tylko że Ja pieszczę ją i wychodzę z inicjatywą. To ile razy ona mnie pieściła można wyliczyć na palcach u jednej reki :/ Jako osoba jest wspaniała mądra jednak seks dla niej mógłby nie istnieć, ona mówiła mi że nie odczuwa potrzeby jak chcę ją całować albo pieścić to podnosząc głos mówi mi żebym przestał bądź zabiera moją rękę . Myślę o seksuologu chciałbym się do takowego udać najpierw sam żeby stwierdzić czy to co czuję i myślę jest ok. Potem chciałbym ją namówić na wizytę tylko pytanie co jak się nie zgodzi ? zakończyć związek mimo tego że to cudowna osoba nie potrafię tak żyć...:/

Gość danielu - po prostu macie inne
potrzeby jak widać. Skoro tak zależy ci na seksie, to czas na zmianę partnerki..

Wydaję mi się ze w ziązku seks jest czymś nieodzownym chciałbym mieć dzieci ale bez seksu nie da się. Jak teraz nie ma go to potem też nie będzie. Wielokrotnie rozmawiałem z nią o tym i nie widzę poprawy chyba taki typ kobiety co mogę zrobić ?