Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość handlowiec

Co myślicie o meblach designerskich?

Polecane posty

Gość handlowiec

jak w temacie :) Co myślicie o meblach designerskich? Czy to rzecz warta zachodu? Czy ceny Was nie odstraszają? Ja dopiero raczkuję w tym temacie... Rozkręcamy nowy biznes i zależy nam na Waszych opiniach. jeśli interesuje Was nowoczesny styl i nietypowe umeblowanie Waszego "M" to serdecznie zapraszamy! Jeśli macie jakieś pomysły/sugestie dot. asortymentu lub towaru, który chcielibyście żeby się u nas znalazł to chętnie poszerzymy naszą ofertę o nowych dostawców. http://fancystyle.pl/ Zapraszam do komentowania Co myślicie o naszym sklepie? Szczerze, merytorycznie i bez wulgaryzmów jeśli się da :) choć wiem, ze może być z tym ciężko... :D Co myślicie o meblach designerskich? Czy to rzecz warta zachodu? Czy ceny Was nie odstraszają?

ha! znam Was misie!!! mam od Was lampę :) myślę, że meble designerskie są fajne, ale szkoda, że takie drogie... ogólnie sklep fajny, produkty też niczego sobie mam pytanko: kiedy będzie można coś dostać za darmo? :)))) chętnie bym coś sobie wybrała

Gość gvnhgfhgfhgf
a co rozumiesz przez słowo 'designerskich' ?

designerskie to takie nietypowe, inne coś czego nie kupisz w normalnym meblowym sklepie. Takie "piźniete" meble. Czasem bardzo drogie... auła auła nawet bardzo drogie

Meble designerskie czyli nie typowe i nowoczesne, w ktorych widać rękę projektanta. Dobrze rozumiem? Osobiście uwazam że to jest super pomysł, bardzo tego na rynku brakuje, aczkolwiek z drugiej strony ceny to katastrofa. Takie meble niepasuja tez do wiekszosci malych ciasnych mieszkań w ktorych zyja miliony polakow, bo projekty designerskie "działają" wtedy, gdy są wyeksponowane na duzym tle niczym w galerii, tak więc nadają sie glownie do loftów czy innych tego typu duzych wnętrz. Osobiscie bardzo chciala bym kupić piekne meble a nie takie jak w kazdym sklepie, bo na tym sie zazwyczaj i tak kończy, gdyż meble zwykle- maja wieksze branie.

Gość gvnhgfhgfhgf
dla mnie to puste słowo :O ale modne i takie dorobkiewicze co im sloma z butów wystaje lubią sie pochwalić że mają designerskie meble :O zenada 🖐️ meble jak meble...nie widze w nich nic nadzwyczajnego ani nowatorskiego - no moze poza ceną...

macie rację! większość klientów takich sklepów to snoby, chociaż nie generalizowałabym, bo ja też u nich kupiłam i snobem raczej nie jestem :) nietypowe rzeczy są fajne, czasem można je samemu zrobić! myślę że wzorując się pomysłami w waszego sklepu można by dużo zdziałać we własnym mieszkanku i trochę przerobić swoje meble i je podrasować np. stare krzesło obić nową tapicerką - jak tu http://fancystyle.pl/modern/5485-krzeslo-komiks-happybarok.html albo zrobić abażur na lampę http://fancystyle.pl/oswietlenie/4655-papierowa-lampa-paryz-hk-living.html jak nie taki to inny :) ale grunt to umieć znaleźć coś fajnego co będzie nam odpowiadać :)

Trafiłam właśnie ostatnio na takie designerskie cuda z Tektoory. Cen co prawda nie znam, nie mam pojęcia ile mogą kosztować takie eko meble, ale bardzo mi się spodobały. Może ktoś ma takie tekturowe meble?

mnie się one podobają. Na pewno robią spore wrażenie, ale też nie można zapominać o tym, żeby były one użyteczne, a jak ktoś będzie chciał mieć fajne miejsce w ciekawym stylu warto zajrzeć tutaj http://www.wobeline.pl/ ja się zakochałam w tych mebelkach.

Gość Arianna1980
Moim zdaniem są super. Ostatnio urządzałam mieszkanie, które odziedziczyłam po dziadku i właśnie zrobiłam je w nowoczesnym stylu, wykorzystując meble i dodatki. Bardzo fajna, ciekawa sprawa. A wy jakie meble kupowaliście?

Gość Renniakowska
Oj, rozumiem Cię doskonale. Ja też miałam mieszkanie w spadku i musiałam je trochę „oddziadkowić” – to znaczy po prostu część mebli sprzedać, a w to miejsce kupić coś nowoczesnego i fajnego. Polecam meble designerskie i dodatki w tym stylu.

Gość gość
elegancja, ale musi być dobrze dobrana

Gość alicjaaa90
Kochanie, nie ma co narzekać. Lepiej mieć i oddziadkowić niż kupować chociażby nowe mieszkanie – zawsze to taniej przecież. A co do mebli – fajne i uważam, że to słuszny kierunek. Moi znajomi też kupowali podobne meble, choć w innej kolorystyce.

Gość valiolia
Ja w tym sklepie kupowałam kiedyś stół do jadalni z drewna. Mają ciekawe meble, niektóre dość mocno oryginalne, ale w sumie w tym leży ich piękno. Co do mieszkań, sprawę dodatków zawsze warto dobrze przemyśleć – powinny być ciekawe, ale w niezadużej ilości. Wtedy jest idealnie.