Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula007

materializm czy realizm?

Polecane posty

Gość kasiula007

zakonczylam swoj 3 letni zwiazek... facet mnie nie szanowal i obrazal itp - nie ciagle ale dosc czesto itp ale mialam wszystko. auto. mieszkanie , ciuchy , jednym slowem zycie na bogato. ( on 24 lata) miesiac temu poznalam faceta (28 lat) bez auta, pokoj z siostra wiec widujemy sie pod blokiem... ale lubie z nim byc.. byly moj chce wrocic... a ja mam dylemat.. kasa to nie wszystko ale bez kasy nie ma nic... zima tez bede sie z nim widywala pod blokiem?

Gość wolisz wrócić do faceta co
Cię nie szanował bo ma materialne rzeczy?

Gość kali miec forsa
poprzez net czyli materializm w nierealixmie

Gość kobieta woli być bita
przez chama ale żyć w luksusie

Gość kasiula007
twierdzi ze sie zmienil. ze popracujemy nad zwiazkiem... a fajnie stac pod blokiem gdy na dworze minus 10 st?... lubie wieczorami ogladac film, poprzytulac sie .. pod blokiem tego nie bede robila..

Gość kasiula007
no cos w tym jest... ja wiem ze to lekki egoizm ale ten "nowy" nawet nie ma stalej pracy

Gość dissolved girl
Taki stary chłop i mieszka w pokoju z siostrą? To jakiś przypadek ekstremalny...

Gość dck
nie czaję takich dylematów. tak jakby były tylko te dwie opcje i nic więcej. ja bym nie spotrykała się z gołodupcem, ale dupka z kasą też bym nie chciała. prosta sprawa - znaleźć trzeciego...

Gość dissolved girl
No właśnie autorko, świat się nie kończy na tych dwóch facetach, więc dziwne masz dylematy. Zresztą, czy musisz mieć koniecznie faceta? Nie możesz pobyć sobie sama?

Gość kasiula007
ja tez mieszkam w bloku.. moi rodzice sa bardzo hmm staroswieccy. raz przyprowadzilam chlopaka z ktorym krecilam i siedzielismy z rodzicami... zreszta wg rodzicow mam sie uczyc a nie romansowac, 23 lata mam. i wg nich jak przyprowadze kogos to juz jest moim chlopakiem..

Gość kasiula007
nie, nie musze miec kogos. ale nikt nie lubi byc sam. i kazdy ma swoje potrzeby ;p zreszta kazda z was myslalaby ktora z tych opcji a nie szukam 3..

Gość laska sama gołodupiec
a oczekuje bóg wie czego

raczej surrealizm Jaroslaw Zbawiciel tez czytuje kafe bo chce zlikwidowac gimnazja

Gość kasiula007
ja mam stala prace i auto ;] wiec nie uwazam siebie za golodupca ;] tylko ze mieszkam z rodzicami ;] studiuje ;]

Gość dissolved girl
To, że Ty nie możesz wytrzymać bez jakichkolwiek, nawet wybrakowanych portek, nie znaczy, że każda inna tak ma :o A to, że zakładasz temat na forum świadczy o tym, że na żadnym z tych facetów Ci nie zależy. Ja wychodzę z założenia, że wiążemy się z tym, w którym się zakochamy, a nie jak sobie przekalkulujemy. Rodzice mają rację, lepiej się ucz :o

Gość kasiula007
i nie jest fajnie gdy chcemy udac sie gdzies dalej i ja musze go wozic??? odwozic? zabierac?

kasiu jezeli dla ciebei to problem to poszukaj innego faceta, bo na żadnym ci nei zalezy, zalezy ci tlyko an wlasnej wygodize

Gość kasiula007
pytanie uwazam ze retoryczne : ten sam facet. jeden z kasa drugi bez. ktorego wybieracie?

Gość kij ma 2 końce
ale wiesz jak to jest, tutaj przedstawiasz swój pkt widzenia, niektórzy (niektóre) się oburzają. Za to jestem na 100 % przekonany, że z jego strony wygląda to tak: "cholera, pozwolić jej wrócić czy nie, ma fajniejszą dupę od tej drugiej", na 100 %!!!!!!!!!!! no tak to już jest