womanontheway25 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 macie jakies doswiadczenia Czego powinnam sie spodziewac po zwiazku z Polakiem Czy bedzie mily, dbal o mnie Duzo pil, chodzil na kobiety....???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierc 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 jakiej jestes narodowosci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierc 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 o rany Ty tak strasznie duzo zwiedzasz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway25 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 Jestem z Polszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vhhfhh Napisano Wrzesień 4, 2012 To zależy na kogo trafisz, większość na emigracji to odpady mówię o singlach, którzy mysla że są bogami i się madruja). Ci którzy tu przyjechali z żonami, dziećmi mają zazwyczaj głowę na karku. Ja nie byłam jeszcze z Polakiem nigdy i tutaj z na emigracji nie bralabym żadnego. Jak już to jakiegoś z Polski, normalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vhhfhh Napisano Wrzesień 4, 2012 ty chcesz polaka?watpie zeby ciapak z toba chcial byc hehe.spojrz w lustro kolezanjka napisala ze nie byla nigdy z Polakiem.nie dziwie jej sie ciapaci jej pragna dla papierow lub darmowego ruchania.tanszego miesa tutaj nier ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 womanontheway25 widze ze schudlas :) vhhfhh - hehe ty szmato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość womanintheway25 Napisano Wrzesień 4, 2012 I dzieki prezes Temat to joke bo jak widze tematy w stylu zwiazek z hindusem, zwiazek z pakistanczykiem, wlochem, irladczykiem to mnie krew zalewa Nie mozna tak szufladkowac ludzi Ja spotykam sie z Ciapakiem jak to wspaniale okreslacie I jest mi lepiej niz dobrze Zycze wam tego samego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway25 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 O dzieki prezes Temat to joke bo jak widze tematy w stylu zwiazek z hindusem, zwiazek z pakistanczykiem, wlochem, irladczykiem to mnie krew zalewa Nie mozna tak szufladkowac ludzi Ja spotykam sie z Ciapakiem jak to wspaniale okreslacie I jest mi lepiej niz dobrze Zycze wam tego samego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oh jeeeeee Napisano Wrzesień 4, 2012 Womenontheway25 No i dobrze :) Po co ci jakis tam Polak? Zeby cie potem bil, siedzial z piwskiem przed tv i rozkazywal, a ty jak sluzaca bedziesz mu latac z obiadem. Daj sobie spokoj. Polacy to najgorsi kandydaci na mezow. tylko bys sobie zycie zrujnowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway25 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 Najbardziej cenie w swoim zyciu wolnosc. Jezeli facet nie bedzie umial tego zaakceptowac, niewazne od narodowosci po prostu sie rozstaniemy No I warunek konieczny: zero alkoholu I glowy tez chusta nie zakryje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oh jeeeeee Napisano Wrzesień 5, 2012 Tepa dzida Nie kumam twojego postu. Nie jest zbyt adekwatny do topiku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_s20 1 Napisano Wrzesień 5, 2012 Bo Polak to taki inny gatunek, i sam fakt urodzenia w Polsce determinuje charakter, osobowość, i nawyki. Głupi temat. Jeden będzie pił i chodził na kobiety, inny obsypie cię kwiatami, jeszcze inny zagoni do garów, jeszcze inny będzie chciał związku partnerskiego, a znajdą się i tacy co zrobią dziecko i uciekną. Jak wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway25 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 Wszedzie tak moze sie stac Jedno jest tylko pewne, ja nie mam ochoty wracac do Polski.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna_s20 1 Napisano Wrzesień 5, 2012 To nie wracaj, niech on jedzie do Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ebenyzer Napisano Wrzesień 5, 2012 womanontheway jak to mozliwe ze tyle podrozujesz? jestes tak nadziana czy masz zajebista prace????? chyba juz pol swiata objechalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway25 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 Jestem bardziej niz biedna Kiedys podrozowalam majac 300 zl Teraz jestem zagranica. Zarabiam w euro, latwiej sie jezdzi Ale dla chcacego, nic trudnegi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kat83 Napisano Wrzesień 6, 2012 Ja ci nie moge pomoc bo nigdy z Polakiem nie bylam, jakos tak wyszlo ale super masz bloga, dodalam sobie do ulubionych i sobie bede podczytywac w pracy , pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vhhfhh Napisano Wrzesień 6, 2012 Wow...prezes ty jesteś szmata. :D napisałam ze nie byłam nigdy z Polakiem...bo jeszcze nigdy nie miałam chłopaka, mam 18lat i nie zamierzam się wiązać z tymi polskimi żulami czy wylizanymi misiami których widuje za granicą. Idź oceniaj swój wlasny tyłek i zajmij się swoim wężem zbożowym czy jak to tam było :D :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edabrowsa1983 Napisano Wrzesień 6, 2012 mój związek z Polakiem bardzo szczesliwe małżeństwo, którego nie zamieniłabym na żadne inne... pomomi trudnosci zyciowych, z którymi musi radzic sobie młoda para 29.09 trzecia rocznica:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edabrowsa1983 Napisano Wrzesień 6, 2012 plusy: ta sama kultura te same wartości kultywowanie tradycji rodzina i wspólni przyjaciele siedzenie z piwkiem przy filmie razem robienie R. kopytek z sosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość real diva Napisano Wrzesień 6, 2012 Idź oceniaj swój wlasny tyłek i zajmij się swoim wężem zbożowym czy jak to tam było" Dokładnie prezesik jak zawsze nie powalił :) Też nie byłam z Polakiem co nie znaczy ze puszczam się na prawo i lewo. Nawet jeśli ktoś się puszcza to nie wasz tyłek i co najwyżej możecie sobie popluc na forum. Na żywo pewnie byś prezesiku uciekał z podkulonym ogonem (lub wężem zbożowym) :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixyyyyyyyyyyy Napisano Wrzesień 9, 2012 vhhfhh ty chcesz polaka?watpie zeby ciapak z toba chcial byc hehe.spojrz w lustro kolezanjka napisala ze nie byla nigdy z Polakiem.nie dziwie jej sie ciapaci jej pragna dla papierow lub darmowego ruchania.tanszego miesa tutaj nier ma hahahaha jak nie Polak to od razu ciapaty? :D innych ludzi nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixyyyyyyyyyyy Napisano Wrzesień 9, 2012 vhhfhh ty chcesz polaka?watpie zeby ciapak z toba chcial byc hehe.spojrz w lustro kolezanjka napisala ze nie byla nigdy z Polakiem.nie dziwie jej sie ciapaci jej pragna dla papierow lub darmowego ruchania.tanszego miesa tutaj nier ma darmowego ruchania? rozumiem, ze np Niemki czy Francuzki biora pieniadze za seks, wiec nie ma "darmowego ruchania" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vhhfhh Napisano Wrzesień 9, 2012 Wlasnie zauważyłam ze ktoś tam u góry na początku odpisał mi ( a raczej zwyzywal) i użył tego samego nika. Cóż za wyobraźnia. A tak w ogole to pisałam wcześniej: ktoś nie jest z Polakiem to od razu się puszcza? Naprawde czasem przydałby się co niektórym mózg...albo wyjście ze swojej bańki mydlanej i przekonanie że Polak (nieważne czy bije, pije) jest lepszy od wszystkich innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway25 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 Temat byl zartem ale wlasnie o to chodzi. Jak zwykle polaczki pokazali co potrafia. Zazdrosc wam Panowie? Ja osobiscie Nigdy nie zwiaZe sie z Polakiem Jak ktos to pieknie ujal wole sie puszczac z Ciapakiem A wam zycZe powodZenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edabrowsa1983 Napisano Wrzesień 9, 2012 a co to za przekonanie, że Polak to bije / pije? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vhgghhhvg Napisano Wrzesień 9, 2012 A ty eda widzisz gdzieś tu napisane ze jak polak to pije i bije? Jest tylko przykład a ty doszukujesz się uogólnien... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach