Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silaczkamega

Podszedł do mnie facet na siłowni wczoraj

Polecane posty

Gość silaczkamega

kiedy ćwiczyłam tyłek i uda, i walnął tekstem: "teraz już wiem, skąd się biorą takie ładne pośladki"... Czy Was Panowie nie stać na jakieś sensowniejsze teksty?

Gość nie uogólniaj
takie teksty są w modzie dlatego porządni mężczyźni się ukrywają bo takich tekstów nie używają

Gość silaczkamega
W takim razie gdzie ci porządni się podziewają?

Gość silaczkamega
mhm, napatrzyłam się już na takich intelektualistów... Ci w ogóle nie potrafią zacząć rozmowy:/

a czego spodziewalas sie na silowni? bialoglowo! ujal mnie twoj gluteus maximus, niczym cymbal brzmiacy lopocze me serce! ?

Gość silaczkamega
Chodzę tam 7 miesięcy, ale pierwszy raz mi się coś takiego zdarzylo. Wbrew pozorom część ludzi przychodzi tam naprawdę popracować nad sobą... Natomiast "rozwala" mnie sposób podejmowania kontaktu przez facetów... Niektórych oczywiście. Co on tym chcial niby osiągnąć?

Gość to trzeba było mu to
powiedzieć, a nie sie teraz żalić. na przykład: "ja również teraz widzę, dlatego tak o pakujących mówią". sukces murowany. aha, jestem facetem, wiec wiem, gdzie trafisz:) w ego!! zawsze celuje w ego! i dowalisz nawet grzecznym zdaniem.

Gość maaaalamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Widać, ze dawno nie byłes na silowni... Uwielbiam ograniczonych ludzi kierujących się stereotypami... Na moją siłownię chodzą mięśniacy, starsze panie, młode dziewuchy i zaniedbane mężatki... Przekrój osób ogromny...

Gość no bo na siłowni mozna kogoś
poznać do ruchania, to i pełno bab się kręci. a potem narzekają, że koksy nie mają kultury:D

to trzeba było mu to powiedzieć, a nie sie teraz żalić. na przykład: "ja również teraz widzę, dlatego tak o pakujących mówią". sukces murowany. aha, jestem facetem, wiec wiem, gdzie trafisz w ego!! zawsze celuje w ego! i dowalisz nawet grzecznym zdaniem. Zamurowało mnie i zdążyłam tylko podziękować...

Gość a nie pomyslalas, z epo prostu
ale jestescie ograniczeni. takie beznadziejne zdanie o silowni ma tylko ten, kto nigdy nie przekroczyl jej progu. chodza tam normalni ludzie, ktorzy chca sie troche poruszac, gdy np maja siedzaca prace czy zadbac o siebie, co w tym zlego?kazdy lubi ladne ciala, ale ten kto cwiczy, to polglowek od razu, nie? a tekst moze nie byl najwyzszych lotow, ale nie tez taki zly:)

Gość no to skoro podziękowałaś
to dałaś mu buziaka za komplement. i teraz koniec z Tobą, następnym razem jak zareagujesz podobnie, to on sie zdziwi, ze o co Ci chodzi. poza tym skoro podziękowałaś za to, to już teraz koniec. widocznie wtedy było CI miło, a teraz jak Ci przeszło, to odbierasz to jako chamstwo. dlatego więcej odwagi i walić prosto w oczy jeśli Ci się coś nie podoba. niech sobie gadają, co chcą, ale masz swoją godność. pewnie siuę plotka rozniosła już dawno o twoim tyłku, a o innej odzywce też by się rozniosła.

a tekst moze nie byl najwyzszych lotow, ale nie tez taki zly no tak w sumie mogl powiedziec: niezle ruszasz schabami! mala!

Gość donettaloa
ojeeeeeeeeeeeeeeej to straszne co ci powiedział naprawde starszne:-( jezu dziewczyno czy ty masz cos z głową? facet sobie zazartował a ta zbulersowana na maxa jakby jej co najmniej ublizył... Juz wiem dlaczego polscy faceci tak boja sie podrywac obcych kobiet na ulicy, bo jak wy jestescie takie damule z zadartym nosem to sie juz nie dziwie im:-(

jestem nauczona dziękować za komplementy, no ale tylka nikt mi nie komentuje na co dzień... Facet z wyglądu fajny naprawdę, nie jakiś pakeros nadęty. Szkoda tylko, ze ma obrączkę... choćby mial nie wiem jak dobre intencje, to jest spalony.

Gość donettaloa
gzie twoje poczucie humoru dziewczyno? czy ty w ogole wiesz co to poczucie humoru?:-( załosna jestes autoreczko tego topiku

Gość niekoniecznie damule po prostu
niektórym się to nie podoba. co w tym dziwnego?

Gość donettaloa
nie podoba?? a co w tym było złego???? facet sobie zwyczajnie zazarował, chciał ja jakos zaczepić a ta obrażona o chuj wie o co...załosne to jest

ojeeeeeeeeeeeeeeej to straszne co ci powiedział naprawde starszne jezu dziewczyno czy ty masz cos z głową? facet sobie zazartował a ta zbulersowana na maxa jakby jej co najmniej ublizył... Juz wiem dlaczego polscy faceci tak boja sie podrywac obcych kobiet na ulicy, bo jak wy jestescie takie damule z zadartym nosem to sie juz nie dziwie im uśmiechnęlam się i podziękowalam, a kiedy wychodził z siłowni odpowiedziałan na "cześć". Nie jestem nadęta, cenię odważnych facetów, ale jest tyle innych mięśni do komentowania... A później jeszcze ta obrączka:/

Gość taaa ci z poczuciem humoru
to od razu idą do łóżka za miłe słówko. facet ma obrączkę i sobie pozwala na jakieś teksty (bo co to szkodzi), a potem wszystko ładnie. jasne. i dobrze autorko, że jest spalony. daj mu to odczuć swoją obojętnością następnym razem. po prostu popatrz się na niego i dalej rób swoje. albo nie opatrz w ogóle, tylko sobie ćwicz, pójdzie sobnie dalej w kąt i Cię zostawi w spokoju.

Gość donettaloa
to po co się tu żalisz nie rozumiem cię?? facet zazrtował, zaczepił a ty się bulwersujesz?? najlepiej to zeby nikt z nikim nie gadał co?ktos się odezwał i już jakiś problem. A to ze ma obrączke to co z tego? to zonaty facet nie może rozmawiac i flirtować??

Ani się nie żalę, ani nie skarżę - po prostu dzielę doświadczeniem, jakie mnie spotkało i rozkminiam z innymi tu ludźmi na poziomie męską psychikę w ten sposób poniekąd. To grzech? Nikt Cię nie prosi o komentarze więc przesiądź się na inny , bardziej przyjazny Ci topik.

zostawi w spokoju? a co on ja obmacywal lub molestowal? zapraszal na kawe? palnal tekstem, zagadal i tyle, skomplementowal , z ema ladne posladki. wiem, jak teksty o posladkach sie odbiera, ze kobieta otrzymujace taki komplement czuje sie jak sucz, ktora nie ma nic innego, jak tylko ladna dupe, ale tak naprawde kazdy chce miec ladne posladki, tylko ciezko ladnie ubrac w slowa komplement o nich, by nie byl wulgarny, ale autorka pewnie sie w duchu cieszy, ze ktos docenil jej ciezka prace, a z drugiej strony czuje sie troche zle, ale zupelnie niepotrzebnie. co ial powiedziec, o jaka ladna pani? daj spokoj, cwiczylqs akurat nogi i pupe i to zobaczyl, wyluzuj sie:)

Gość hahahaha no peeeeewnie nic
się nie stało:D @donettaloa - jak będziesz miała męża, to ja chętnie z nim poflirtuję. ciekawe, co powiesz. łatwo się mówi, gdy coś nas nie dotyczy:) życzę dorosłości więcej.

Gość a ja uważam, że gdyby powiedzi
ał "ćwiczenia przynoszą efekty" albo coś innego, to byłoby to lepsze, niż mówienie "masz fajną dupę". spoko, może i tak nie rozumiecie, bo takie są czasu, że młode lasunie są wychowane na facebooku i nie mają godności wcale. a w tym topiku pewnie nie ma starszej, niż 23-24 lata. widać po wypowiedziach.

ale przeciez autorce nie chodzi glownie o to, ze ma zone i jak on sie zchowuje, tylko o jego tekst, to raz. a dwa, nie powiedzial masz fajna dupe:O

Gość no to skoro dla ciebie nie
powiedział "masz fajną dupę", to powodzenia życzę w interpretacji intencji. pewnie, gdyby powiedział "ale masz fajną, wyćwiczoną dupę" to wtedy na kafe byłoby wieszanie psów, że facet cham. ale teraz oczywiście dorabiacie sobie teorię.

Gość poza tym co to za nowość
żeby się dowiedzieć skąd się biorą takie pośladki. pewnie, że wyćwiczone! same się nie ujędrniły. można ćwiczyć w domu, na boisku ze znajomymi albo gdiześ na fitness i to nic nowego, że się figura wyrabia. chodziło o ocenę tyłka i tyle. ktoś ma inną teorię?