Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemęczona pracą1

czy powinnam być zadowolona?

Polecane posty

Gość przemęczona pracą1

skończyłam technikum i licencjata, pracuję od 5 lat na tym samym stanowisku, praca 8 godzin przy komputerze w dużej znanej firmie, często praca w soboty lub niedziele, jestem już zmęczona tą pracą, pomimo że mam dopiero 26 lat. Pracuję ze wspaniałymi ludźmi ale już mi się tu nudzi i jak sobie pomyślę że do 65 lat mam tu pracować (no chyba że wcześniej mnie zwolnią)to mam ochotę rzucić tą robotę i szukać czegoś ciekawszego. Czy Was praca też tak wykańcza?

Gość przemęczona pracą1
chyba wszyscy kochają swoją pracę

niestety takie życie nieutalentowanych ludzi :O.... serio serio, zazdroszcze artystom wszelkim... nie mozna powiedziec ze malarz ma nudne zycie...

Gość simaaa
biorac pod uwage obecny rynek pracy...to masz szczescie hm? mloda jestes-czujesz stagnacje...nude..i to jest dylemat. ja swoja prace lubie-to tzw self employed-choc wierz mi ze musze sie nagimnstykowac by wyjsc na swoje..i tez czasem mysle a cholere..zostawiam to i ide..ale zaraz cos mnie prostuje i mam wieksza sile..;) pomysl i ty tak czsem..stracisz prace...albo zamienisz na inna-czy bedzie lepiej? czasem trzeba sily na zamiary.:)

i to jak mam podobną sytuacje i jestem w tym samy wieku i tez chyba rzuce to w cholere zmeczenie i nuda

Gość przemęczona pracą1
no właśnie mam dylemat, fajni ludzie, już wszystko wiem i dużo potrafię, znam firmę od podszewki ;) no i przy tym niezłe zarobki... ale jest zawsze te ale :)

Gość przemęczona pracą1
misza a jaka to praca fiz czy biurowa?

powiedzmy ze to i to musisz wszystko robic i myśleć za szefostwo masakra co za ewenementy dodam ze do duża firma

Gość kalafiorowa
wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. zastanów sie czy po zmianie pracy bedzie lepiej? czy trafisz na fajnych ludzi i szefow? czy znajdzesz taka gdzie jest lepiej....

Gość przemęczona pracą1
dokładnie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, zdrowy rozsądek każe mi zostać a serce rwie się do czegoś innego ale znaleźć pracę w tych czasach to i tak duży sukces a co dopiero z dobrą wypłatą. Ehh realia