Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieyjna

Musze szybko złapać faceta i wyjść za mąz

Polecane posty

Gość beznadzieyjna

bo czas ucieka a ja mam juz 24lata, nie nadaje sie do zadnej pracy ,nie mam wyksztalcenia, tzn mam srednie techniczne, technik ochrony srodowiska. Po techniukum miala bcyc praca ..a nie ma, w telewizji klamią, chyba ze ktos chce pracowac w oczyszczalni albo na wysypisku smieci. Jestem po prtostu głupia i tępa, typ flegmatyczki. Do pracy na kase na pojde bo to ponizenie i żenada. Mam juz na oku faceta musze sie zakrecic i zaobrączkowac zeby mial mmie kto utrzymac

Gość xxdy
i to jest właśnie typ patologicznej kobiety, która zamiast szukać innych rozwiązać, pracować nad sobą [uczyć się, iść na jakieś kursy, które umożliwiłyby znalezienie pracy] szuka na gwałt sponsora utrzymującego ją przy życiu. żenada. ogarnij się kobieto :P

Gość beznadzieyjna
nie nadaje sie do uczenia, od dziecka byłam kiepską uczennica, cichą zamknietą w sobie, powolną, pozniej zaczelam rowniez dojrzewanie. W podstawowce 5-6klasa, 1gim kolezanki byly wlasciwie kobietami a ja nadal dzieckiem. Jestem strasznie leniwa, pracowalam juz jako hostessa, pomoc biurowa w ing, w magazynie, telemarketingu, ulotkach, w sklepie odziezowym. W zadnej z tych prac nie byłam dluzej niz 2miesiace czulam sie strasznie zmęczona zasypialam w autobusie plakalam po nocach. Nie wiem co chce robic w zyciu, lubie tylko jezdzic rowerem, gotowac, uprawiac kwiaty i ziola w ogrodku i wydaawac pieniadze

Gość jajak7675
jesteś nemozliwa, niech się Tobie nie wydaje, że małżeństwo bez miłości to taka sieanka, też bedziesz wyła po nocach tylko z innego powodu albo z tego + tych wcześniejszych. Małzeństwo jest złą formą rozwiązania Twojego roblemu. Jesteś leniwa bo nic Ciebie nie interesuje, trudno aby praca hostessy była ciekawa. Znajdz pasję , zaintersuj się czymś w okół siebie,pomagaj zwierzętom cokolwiek- wciągniesz się - zycie nabierze innych kolorów

Gość w przerwie w kieracie
Popieram w 100% wpis powyżej. Wyobrażasz sobie budzenie się i zayspianie koło kogoś, kogo nie kochasz, intymność z tą osobą, codzienne życie?

Gość większej uwagi nie zwracam
żab-x sama się utop będzie o jedną idiotkę mniej na świecie a tym bardziej na kafe :P

Gość autorka tematu to
typowa kobieta

jak dla mnie to ściema, autorka sobie jaja robi, a jeśli to prawda, to autorko droga, fajnego, normlangeo faceta też nie złapiesz, bo jaki zechce taką kobiecinę I wypraszam sobie sformułowania: typowa kobieta

Gość mam to samo tylko
jestem facetem.kazda praca to dla mnie katorga i totalne zmeczenie i wyczerpanie organizmu.porazka teraz nigdzie nie pracuje i nie szukam nawet

Gość ovoce a zelenina
kolejne provo, chyba jakiś prawiczek studencik się nudzi.

Gość mam napad
Może skrzyżować tę pannę z prawiczkiem Luzerem, co o tym sądzicie?

Gość a ja tez nie lubię pracy
i nie piszcie bzdur, ze takich facetów nie ma jest pełno, tylko tutaj wypowiadają się golodupcy bez kasy, ktorych nie stac na kobiete, więc sobie szczekają, że baba ma pracować etc ja znalazłam męża, ktory mnie utrzymuje i sprawia mu to frajdę z tym że ja nie jestem flegmatyczna jak autorka a jak wygladasz autorko, jestes ładna/sesksowna ? bo jesli tak, to bez problemu znajdziesz

Gość akura458
moj zonaty ma taka zone, ktora utrzymuje a ona nic nie robi, po prostu caly dzien nie wiem? lezy ? je? bo przytyla. nawet domem sie nie zajmie nic. aha i seksu podobno tez nie. Tak wiec jak widac mozna. ja bym sie wstydzila bycia niezaradna a moj zonaty znajomy mowi ze to normalne, ze facet ma utrzymac rodzine itp. wiec po prostu mozna. a poznal ja w jakims klubie hobbystycznym i byla farbowana blondynka z cyckami na wierzchu