Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj

jaki bank najlepszy ?? gdzie macie konta?

Polecane posty

Gość Emmett Fitz-Hume
Chodzi o to, gdzie ma przybyć kurier z umową.

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
no chyba, że oni to traktują tak, że jak adres zamieszkania to tam kurier przyjedzie..a ja np w pracy będąc moge zamówić kuriera tak?? aha chyba tak :]

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
czyli kasując adres kuriera przyjedze tam gdzie adres zamieszkania :)b bo nie jarzyłam z ta firmą... a to chyba o to chodzi że moge być w pracy :)

Gość Emmett Fitz-Hume
Mniej więcej... kurier i tak przyjedzie tam, gdzie będziesz- wystarczy podac mu adres przez telefon bo wcześniej dzwoni ;)

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
a powiedz mi jeszcze jedno... :) za tą kartę nic nie zapłacę, on przyjedzie i za free podpiszę umowę itp... on nie zawoła nic ??

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
nie rozumiem tej tabeli opłat im jadę niżej tym bardziej jej nie rozumiem..:/

Miej świadomość tego, że w najbliższych miesiącach istnieje bardzo duże ryzyko bankructwa zachodnich banków, które będą wysysać kapitał ze swoich zagranicznych filii, m.in. w Polsce. Najrozsądniejszym jest trzymać kasę w bankach ze 100 % kapitałem krajowym, czyli głównie SKOKi i Banki Spółdzielcze 🖐️

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
ej a coz tą kartą debetową?? ona jest automatycznie zaznaczona..a le za nią są jakieś opłaty.. nie umiem tego zrobić przez neta więc chyba się przejdę do innego banku

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
przed chwilą dobrze że zaciął mi siękomp i go musiałam zresetować... była zaznaczona automatycznie karta i pisze że debetowa...to jest normalna karta?? nie rozumiem czy różni się czyms od zykłej karty??? jak to odznacze to wcale karty nie dostane ??

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
halo!!!! o co chodzi z ta kartą?? mam to zaznaczyć?? że chcę zamówić kartę debetową do rachunku??

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
pomóżcie kurwa bo wyjde z siebie i stane obok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
ja jebie

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
spierdalaj :D

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
a reszcie dziękuję za pomoc w wyborze. konto zostało już wysłane i czekam na kuriera ... mam nadzieje że do poniedziałku dotrze

Gdzie założyłaś? W Alior Sync? :D Alior Bank jest kontrolowany przez grupe Carlo Tassara (Włochy)(+ Pekao SA/UniCredit) i wraz z Santanderem (Hiszpania = BZ WBK i Kredyt Bank) to najbardziej zagrożone bankructwem banki. Gratuluję wyboru, twoja kasa będzie bardzo bezpieczna haha 🖐️ :D:D:D

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
nie mam mózgu

Gość Emmett Fitz-Hume
Karta jest bezpłatna. Bank działa w Polsce więc wkłady osób fizycznych do kwoty 100.000 EUR są gwarantowane przez Bankowy Fundusz Gwarancyjny, za któego wypłacalność gwarantuje z kolei polski Skarb Państwa 🖐️

haha :D a teraz wyobraź sobie, że wali się cały system bankowy w Europie, co nie jest wykluczone w tym momencie :D i wyszperaj sobie szybko w guglu jakim kapitałem dysponuje BFG w porównaniu do kapitału zgromadzonego w bankach i do kapitału, jaki może zagwarantować Skarb Państwa o tak na pstryknięcie palcem :D:D wówczas bardzo szybko wytrzeźwiejesz ze swoich chorych fantazji :D:D:D

Gość o rany julek
rany, ale ty glupia jestes... nie rozumiesz nic, nawet tego co ci tu inni pisza... wszystko jedno gdzie bedziesz miec konto bo i tak nie bedziesz potrafila go obsluzyc...

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
hahahahaha widzę kilka podszywów :D głąbie co tak komentujesz ciągle o tym bankructwie :] to do Ciebie... widać czytać nie potrafisz, bo na samym wstępie napisałam w jakim celu jest potrzebne mi konto w tym banku :D nie trzymam na nim milionów i trzymać nie będę !!!! więc co stracę ?? :D

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
to już jest moja sprawa czy stracę czy też nie :] Ty pewnie i tak kasę trzymasz w skarbonce :]

owszem, to twoja sprawa, obyś nie podzieliła losu tych z Amber Gold ;) ja od paru miesięcy kasę trzymam na koncie w SKOKu, oraz na koncie w Szwecji i w Szwajcarii... i czuję się w miarę bezpiecznie ;)

Gość asiulecjdkfjkdjfkdj
no to plus dla Ciebie. ja nie posiadam takiej gotówki którą miałabym tam trzymać :D jak wygram w totka to przemyślę kwestię banków dogłębniej niż przez jeden dzień.

Gość ghjsjwytrjtrw
sdfsdf

ja też nie mam nie wiadomo ile ;) ale jednak tyle, że dywersyfikacja jest zalecana ;) jeśli komuś nie ma sensu dywersyfikować oszczędności, to i tak zalecałbym powierzyc podmiotom z kapitałem w 100 % polskim, j.w.

a wracając do tego przygłupiego postu niejakiego Emmetta... Bankowy Fundusz Gwarancyjny dysponuje środkami na poziomie 7-8 mld zł... natomiast kapitał ulokowany na kontach i lokatach to ok. 495 mld zł jak łatwo policzyć, gwarancje obejmują zaledwie PÓŁTORA procenta ulokowanych środków :D i żaden Vincent czy inna kanalia nie jest w stanie zagwarantować więcej :D czyli prawie NIC :D