Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwina sierpień

Hipp Comfort Combiotic

Polecane posty

Witam, moja córeczka ma 2 tygodnie ze względu na lichą laktację od początku była dokarmiana,. W szpitalu Hippem Bio Combiotic ale miała bardzo duże zaparcia po nim od wczoraj podajemy Hipp Comfort Combiotic czy ktos miał z tym mlekiem do czynienia? Czy pomogło? narazie zauważyłam więcej bączków to chyba dobrze mam nadzieje bo juz nie mogę patrzeć na jej męczarnie:(

To mleczko jes ogolnie delikatne ,Confort ma obnizona zawartosc laktozy powinno pomoc,a moze wina tkwi w butelkach ,mala nie lyka za duzo powietrza podczas karmienia ?? Jesli Confort nie pomoze po ok tygodniu czasu polecam skierowac uwage lekarzy na nietolerancje laktozy ,mialam tak z druga corka...

Gość jhjdfhdfjh
To mleko tłuste? Nic podobnego ! Mnie własnie to mleko poleciła położna jako najlżejsze dla noworodka . Idź do sklepu i porównaj ilośc tłuszczu mleka Hipp a Bebilonu (wszysktie muszą mieć tą samą ilość)

Gość W sumie ja nie mieszkam
w kraju ale mnie w szpitalu polecili dla córki Hipp i żadne inne. To mleko jest delikatne , ekologiczne (wielka zaleta kiedy krowa nie dostaje antybiotyków i żywiona jest zdrową karmą) i własnie mniej tłuste ! Moje dziecko jak skończyło 5 miesięcy to było chude jak palec pomimo że jadła co 3 godziny prawidłowo po 180 ml (więcej jej nie weszło) i lekarz kazał kupić Hipp 1 ( u nas jedynka jest zagęszczana skrobią bezglutenową). Może w Pl troszkę inna zawartośc tłuszczu? Trzeba to sprawdzić i porównać z innm mlekiem jak ktoś tu pisał. Wejdź na net i wpisz "skład mleka Hipp" i zerknij na tłuszcze a potem to samo z mlekiem bebilon.

Gość ..........................,,,.
ale problem

Gość BetiA1558
Uzywaliscie leku co sie nazywa HiPP 1 Comfort Combiotik? Bo wyszukiwalam informacji dotyczacych tego produktu i nie wiem co myslec. Mozecie cos powiedziec mi o tym leku? Jest sens go kupowac, sa dostepne jakies zamienniki? Na tej stronie zanalazlam troche opinii o HiPP 1 Comfort Combiotik: http://www.listalekow.pl/hipp-1-comfort-combiotik/ - uwazacie, ze to rzetelne informacje? Nie chcialabym sie przejechac i wydac bezsensownie kase, dlatego pytam Was. Dzieki za wszelkie porady.

Gość Mamka222
ja dla spróbowania zamiast Bio kupiłam Hipp Comfort i totalna maskakra! Mal ładnie mi spał od 20.00 do 4.00 po mleku Bio a po Comforcie... Już o 1.00 wył z głodu a co ciekawe wypijał na noc więcej niz poprzedniego. Do tego budził się co noc kilka razy ,stękał i jęczał... Po mleku Bio hippa zawsze rano była kupka a po Comforecie mały albo w ogóle nie robił albo bardzo późno. Nie muszę mówić jaki miał humor przez cały dzień. Odradzam to mleko. Zostaję przy Hipp Bio, które jest genialne. Nie wiem po się skusiłam na ten badziew.. I do tego dwa razy droższe od zwykłego. Dziecko męczyło mi się tak 4 dni, mleko poszło do kosza. Unikać jak ognia.

Gość gość
na stronie producenta można zamawiać

Gość kemotex
Witam używam tego mleka od pierwszych dni życia i jest rewelacja położna mówiła, że to niestety najdroższe ale najlepsze mleko do tego kazała mi kupić espumisan 100 i delicol i moje dziecko niema kolek w ogóle do tego jeszcze mam butelki Dr Brown anty kolkowe dziecko ma już 2,5 miesiąca. Kupiłem ostatnio butelki tommee tippee anty kolkowe i niestety dziecko dostawało kolki praktycznie co karmienie. Raz, że z nich szybko zjadała mleko w ok. 10 min a dwa to jest inny system odpowietrzający.