Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina 000

On ruchacz, a ja dziewica czy taki związek ma sznse?

Polecane posty

Gość Paulina 000

Ja nie miałam żadnego partnera seksualnego, a on miał kilka dziewczyn w tym był też w układzie fuck friend, co o tym sądzicie?

Gość jak ma kasę to go sobie weź
a nas zostaw w spokoju. o to, co jutro ubrać też nas zapytasz?

Gość Paulina 000
Do jak ma kasę to go sobie weź Nie takiej odpowiedzi oczekiwałam, liczę na to, że jakaś ma podobne doświadczenia i mogłaby się z nimi podzielić. Nie chce zostać skrzywdzona, bo to ON przecież będzie moim pierwszym, a ja jedną z wielu dla niego

Gość Paulina 000
Do kylie2585 Ile czasu już się znacie? Dlaczego nie polecasz?

Gość Paulina 000
Do żab-X On byl tez w normalnych zwiazkach, ale martwi mnie to, że był w układzie tylko dla seksu ...

Z doswiadczenia nie moge Ci nic poradzic niestety, bo ja i moj chlopak pierwszy raz mielismy razem. Skoro mial tyle partnerek, to moze On zmienia dziewczyny jak rekawiczki i mozesz byc tak jak mowisz, jedna z wielu. Moze warto zachować dziewictwo dla tego jedynego, ktory bedzie Cie kochal i bedziesz dla niego jedyna i wyjatkowa? :) To tylko moje sugestie oczywiscie :D

Gość MartinLutherKing
miał kilka dziewczyn to już ruchacz ? :D a dlaczego zakładasz, że taki związek nie ma szans ? ważne to jest uczucie. Jesli nawet miał już pare dziewczyn a Ciebie kocha to nie ma problemu.

Gość tryttyytty
Ja z takim byłam. Mimo, że to on bardziej latał za mną niż ja za nim, to on zdecydował się to zakończyć ;) Myślę, że to zależy od człowieka. Ja akurat miałam pecha

Gość tryttyytty
"On byl tez w normalnych zwiazkach, ale martwi mnie to, że był w układzie tylko dla seksu " Ja z tym moim po rozstaniu spotkałam się dwa razy "tylko dla seksu". Wątpię, żeby byl facet, który tego nie spróbował. Może nieliczni

Gość DyzioIis
Ja tez kocham takie dziewczyna przed i w trakcie,a w trakcie stosunku najbardziej :-D 🖐️

Gość a ja podziwiam te wszystkie
które dają na lewo i prawo. bo potem lądują w statystykach w takich tematach o ruchaczach:D tak tak to o was mowa.

Paulina 000 znamy sie 5 miesiecy..i tez mial przede mna duzo panieniek..i on jest z mojej miejscowosci i tez przelecial taka jedna moja znajoma..nie wiem jak ty postapisz ale uwazaj..jestes dziewica?? uwazaj bo on osiagnie swoj "cel" i ciebie zostawi i bedzie udawal ze nic sie nie stalo..u mnie tez bylo tak podobnie ale teraz zrozumial ze nie jestem taka łatwa i ze ze mna nie ma takich numerow i w ogole ze mna nie jest łatwo..radzilabym ci uwazac bo moze jeszcze ktorejs zrobil dziecko i co?? wlasne w mojej miejscowosci chodza plotki ze bedzie tatusiem ale wiadomo jak sie mieszka w takiej pipid*wie..ostrzegam cie i uwazaj zebys pozniej nie cierpiala,zebys nie plakala po nim..

Gość Paulina 000
Do aminka, witaminka On nawet jak mu powiedziałam, że jestem dziewica to mi nie chciał uwierzyć ... ja juz nie wiem, on twierdzi, że nie jest jakimś podrywaczem, choć mnie poderwał na ulicy ...

Gość nie uwierzył w dziewictwo bo
nigdy kogoś takiego nie spotkał. nie uważasz? prosty, płytki człowiek. omijaj.

Uważaj, to jedyne co moge Ci poradzic! :) Musisz byc czujna, moze pogadaj z nim poważnie o uczuciach najpierw? Bo moze byc tak jak tutaj inni Ci mowia, ze osiagnie swoj cel, przepraszam za slowo - zaliczy dziewice i rzuci. A jesli nie wierzy Ci, ze nia jestes, to pewnie sie zgrywa, chce uspic Twoja czujnosc. pamietaj, ze dziewictwo utracisz raz na zawsze - a pozniej tylko mozesz zalować, ze zrobilas to z takim dupkiem.. Powodzenia :)

Gość __oo__
@Paulina 000 Jakaś ty durna, naczytałaś się głupot na forum i myślisz że wszystkie panny dają na lewo i prawo. Jak koleś bzyka wszystko co na drzewo ie ucieka, to jest ograniczony umysłowo, kieruje nim jego penis. Przetrzymaj go. jak mu nie dasz na bank cię rzuci. Lubi wydymać sobie dziewicę i szuka łatwego łupu...

Gość Paulina 000
Do kylie2585 No to nieźle, a po ile macie lat? I tak, jestem jeszcze dziewicą

Gość Paulina 000
Do __oo__ Taki mam plan na przetrzymanie, zobaczymy jak sie będzie zachowywać, a czy dziewice lubi sobie poruchac? nie wiem, nigdy żadnej nie mial

Gość tryttyytty
Ja z kolei żałuję, że straciłam dziewictwo z tamtym ;/ Miałam 21 lat. Mogłam czekać nadal. Eh.

Gość raczej nie.
Dla Ciebie seks to coś więcej a dla niego zwykła fizjologiczna sprawa nic więcej

Gość Paulina 000
Do aminka, witaminka Wiem, gdybym się po jakimś czasie zgodziła to z nim zrobić to przeciez już zawsze będą go pamiętać, zawsze będzie dla mnie kimś ważnym, bo to on by był moim pierwszym...

Paulina 000 ja mam 19 lat a on ma 30 lat...wiem ze to duza roznica wieku ale jedynie widze w nim fajnego kumpla z ktorym mozna pogadac,pozartowac,posmiac sie..a wy ile macie lat??

Gość Paulina 000
Do kylie2585 Ja 20, a on 26

Gość tryttyytty
" przeciez już zawsze będą go pamiętać, zawsze będzie dla mnie kimś ważnym, bo to on by był moim pierwszym..." Niestety. Dlatego ja żałuję ;)

Paulina, no wlasnie, bedzie dla Ciebie bardzo wazna osoba. Nie ma co isc za moda, czy za pozadaniem, bo mozna tego zalować pozniej. Podejmiesz pewnie dobra decyzje, wierze w Ciebie :) Sluchaj przede wszystkim siebie, swojego serca i rozumu. 3maj sie! :)