Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina 000

On ruchacz, a ja dziewica czy taki związek ma sznse?

Polecane posty

Gość omg ten temat jeszcze wisi tu?
:D

Gość Paulina 000
Do sassssssssssssssssssss Ja nikomu nie podliczam podbojów seksualnych, ale martwi mnie to, że miał też takie bez związku, wyłącznie sex...

Gość Paulina 000
Do kylie2585 Musisz mu wszystko wytłumaczyć, ale musisz być stanowcza w tym co mówisz, bo jak on wyczuje Twoje wahanie i zbyt łagodną mowę to pomyśli, że jeszcze może mu się udać coś u Ciebie zwojować.

Gość Paulina 000
Do tryttyytty No to trochę podle z Tobą postąpił, zerwać ot tak, mam nadzieję, że wkrótce poznasz jakiegoś fajnego faceta ;)

Gość no ja zaraz padnę ze śmiechu
Paulina 000 założyła temat, żeby się poradzić, a teraz sama daje rady innym, co mają robić:D Masakra.

Gość Paulina 000
Do no ja zaraz padnę ze śmiechu To źle że radzimy sobie na wzajem?

Ma szanse, ale on żeby Cię nie zranić, musi naprawde kochać, a nie traktować Cie jako ''kolejną'' .A jak jest to tylko Ty wiesz, wiec sama sobie odpowiedz na to pytanie..

Gość Paulina 000
:(

Gość Paulina 000
Do Lenka No właśnie ja nie wiem czy na pewno dobrze wyczuję jego intencje, bo nie mam jakiegoś super doświadczenia facetami, nie wiem jak mam to wszystko ogarnąć

Gość iopio
To zalezy ile twoj facet ma lat. Jak jest troszke starszy i juz np szuka zony a lubi pobzykac to na zone moglby chciec spokojna, stateczna kobiete. Jak sie dziewica trafi to juz super. Tak wiec moze byc i tak, ze bedzie z toba, ozeni sie i bedzie dalej bzykal. Tak zyl moj tesc, spal z kim sie dalo, a w domu czekala na niego zona-baba spokojna, niezdradzajaca, domatorka, ktorej jedynym celem w zyciu bylo dogodzenie ukochanemu mezowi. :( Moze tak byc ale nie musi, napisalam na przykladzie kogos kogo znalam :)