Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudulinek357

JADŁ KTOŚ Z WAS ŻABIE UDKA, ŚLIMAKI BĄDŹ COŚ PODOBNEGO?

Polecane posty

Gość dudulinek357

I jak to smakuje?

Gość słoiczku nakryj się!
tylko kupę :(

Gość dudulinek357
Poważnie pytam. Zawsze byłam ciekawa jak smakuje takie jedzenie. Nawet raka nie próbowałam.

Gość Manakipina
dudulinek mam nadzieje, ze nie napotkasz na swojej drodze barbazyncy, ktory poczestuje Cie ktorymkolwiek z podanych przez Ciebie zwierzat, a zwlaszcza rakiem - po pierwsze jest po ochrona, po drugie ma tak minimalna ilosc miesa, ze lowienie go jest chore:O

Gość poziomkowa miii
mój kolega lubi ślimaki, u niego (mieszka w Belgi) są fast foody z slimakami, takie pieczone czy smażone w tytce się dostaje mówi, że uwielbia, że smakują jak kurczak

Gość dudulinek357
Mojej koleżance raz dali zupe i powiedzieli że to makaron? :) Krewetki jadłam i były dobre. A co powiecie o krabie?

jadłam. raki raz jeden jedyny - poczęstowano mnie nimi - są smaczne, ale nigdy więcej. Wiem jak są zabijane... ślimaki - taki sobie. Przyjmują smak przypraw, których się do nich dodaje. żabie udka - smaczne, delikatne mięsko:-) mam jednak także opór w ich zjadaniu... najlepsze są takie małe ośmiorniczki z grilla, są przepyszne:-) inne owoce morza smakują ZAZWYCZAJ jak taka mocno skondensowana ryba, podobnie jak i kawior- nie przepadam. a hiszpańska paella z patrzącymi na ciebie i wąsatymi langustami - to już w ogóle dla mnie hardcore :-D

Gość qretynim
cos podbnego hamster.com/user/babciaola

Gość qretynim
cos podobnego xhamster.com/user/babciaola

jadłam ślimaki- coś okropnego, ale czuć głównie przyprawy (masło czosnkowe) żabie udka- jak kurczak raków nie miałam okazji spróbować, natomiast polecam marynowane ośmiorniczki- pycha