Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seyrtyhth

Moja dziewczyna była zgwałcona ( proszę o poważne wypowiedzi )

Polecane posty

Gość seyrtyhth

Witam Jestem od roku z dziewczyną, nie dawno zaczęliśmy współżycie.Ona jak mówiła bardzo jej się podobam, czuje do mnie dużo i chciałaby spróbować zacząć przytaczać sferę erotyczną ale za każdym razem jak do tego prawie dochodziło to dziwnie się zachowywała, czasem wręcz chamsko i nie na miejscu.Dopiero po jakimś czasie powiedziała mi że została zgwałcona, bardzo płakała i nie za bardzo chciała o tym rozmawiać.Jest mi jej cholernie żal, ona się obwinia za to ( z tego co słyszałem każda ofiara gwałtu tak robi ).Powiedziała mi że koleś już od dawna siedzi w więzieniu ale jakoś nie wierzyłem w to bo kręciła w rozmowach i to dało się wyczuć.Ale to co wczoraj usłyszałem przeszło wszystko.Okazało się że tym skurwielem był jej wujek, brat jej mamy !!! Jak miała 13 lat to oni byli u nich na parę dni i ona spała z wujkiem bo nie było miejsca w domu.Jej wujek siłą uprawiał z nią seks, zmuszał ją do tego i mówił że jak coś powie to ją zabije, podobno nie było to raz ale parę razy.Moja dziewczyna powiedziała mamie że nie chce z wujkiem spać bo się źle czuje z nim i mówiła że on się do niej dobiera w nocy bo bała się powiedzieć że została zgwałcona i trwa to nadal ale mama jej nie uwierzyła.Podobno jej wujek po jakimś czasie przeprosił ją za to a moja dziewczyna nie chciała mi gadać bo wiedziała jaki jestem jak reaguje na takie rzeczy i bała się że mu coś zrobię i pójdę z tym na policję.Wczoraj pół nocy przepłakała i prosiła żebym nie szedł na policję bo jej babcia i mama tego nie zniosą psychicznie a ona już o tym zapomniała i nie chce do tego wracać.Ale ona przez to ma wypatrzoną psychikę, braki w rozwoju co ewidentnie widać u ofiar gwałtu.Jestem wściekły że na świecie żyją takie skurwysyny :( Nie wiem co robić, z jednej strony rozumiem moją dziewczynę bo jej babcia chorują i taka wiadomość mogła by spowodować nieodwracalne w skutkach konflikacje.Nie wiem co robić, co byście zrobili na moim miejscu ?

Gość lerning to flaj
zapisać dziewczynę na jakąś terapię, jeśli zechce to chodzić razem z nią.

Zdecydowanie powinna się udać do jakiegoś specjalisty na terapie, bo sami sobie z tym nie poradzicie. A to będzie się ciągnęło za Wami, a przede wszystkim za nią cale życie niestety. :|

Gość seyrtyhth
Co do terapii to szukam cały czas kogoś kompetentnego i odpowiedniego.Dla mnie jest bardzo ważna, zależy mi na niej i nie chcę żeby cierpiała ale to jest chore, co za skurwiel z tego faceta :(

Gość sassssssssssssssssssss
Nie mów policji ani nikomu bez jej zgody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli nie chce iść na policje ani mówić rodzinie to nie namawiają ją na to. może wuja miał spać na łozku obok, a przychodził na gwałt do niej? Zresztą mogła coś zmyslić, bo bala się przyznać do całej prawdy. Musisz być dla niej bardzo czuły, np w czasie sexu niektórzy bawią się w gwałty itp, Ty nawet tak nie żartuj, bo może jej się wszystko przypomniec itp Nie bądz brutalny dla niej, nawet w żartach!!

Gość seyrtyhth
dobra przyznam sie to ja jej zrobilem nie moglem sie powstrzymac ale mialem zakryta twarz i nie poznala

Gość gośćbsbzb
Ja mam identyczna sytuacje co ty ,jesCze gorsze jest to ze ten p********y pedofil ma przylecieć do nas w odwiedziny do jej mamy razem z jej siostra ,niewiem co mam zrobic ja go chyba zabije , moja narzeczona tez nie chce ze y to wyszło na jaw

Gość gość
Nie wiem jak jej stara mogła siłą pchać dziecko by spało z wujkiem a nie z nią. Mam córkę i w życiu bym jej na noc z wujkiem nie zostawiła coś mi tu śmierdzi i to porządnie

Gość gość
Zniszczysz sobie życie. Serio. Znam to z najbliższego otoczenia. Mój dobry kolega też chciał bawić się w dobrego duszka. Jak kobieta tego nie przepracuje terapią (nierzadko wieloletnią) to zniszczy i związek i ciebie przy okazji. No ale jak to w życiu bywa - chcesz mieć miękkie serce, musisz mieć twardą doopę

Gość gość
Naprawdę nie wiem co mam robić jak soe zwchowac tojest jakieś chore