Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartinLutherKing

Wygląda zupełnie inaczej bez makijażu :(

Polecane posty

Gość MartinLutherKing

Poznałem "piękną" dziewczynę jakieś 5 miesięcy temu. I nie powiem zainteresowałem się nią tylko fizycznie. Spotykaliśmy się i ja bez żadnych bajek , gadania o uczuciach powiedziałem jej, ze no najbardziej to chodzi o jej urodę, dlatego chcę się z nią spotykać. Koniec końców zdarzyło się, że tydzień temu trafiliśmy do łóżka. Już pomijając to, że gdy się rozebrała to jej biust był obwisły, ale w co ja wierzyłem wszystko udrapowała stanikiem. To rano wstaje i nie no sorry juz różnica mega. Potem poszła do łazienki i ja zapukałem. Nie chciała mnie wpuścić :D to coś tam jej wkręciłem i wszedłem. No i jak niebo i ziemia różnica. Czuję się oszukany.

Gość doprawdy wzruszająceeee
za to ty pewnie brad pitt jestes :-D :-D :-D spojrz w lustro, ćwoku 🖐️

Gość MartinLutherKing
Ale o co Ci chodzi? O to, że byłem szczery a zostałem oszukany ? Przecież ja makijażu zadnego nie noszę a chciała się umawiać ? hm

Gość no szokk
:D :D

Gość vmvmvmvmvvm
no i skad to zdziwienie??nie rozumiesz po co kobieta sie maluje??zeby ukryc swoje mankamenty a ty to co z kobieta dla urody jestes??pustak niezly

Gość MartinLutherKing
Tak jak mówię. To nie był związek tylko umawianie się, byłem szczery więc nie widzę w tym nic złego... Mam dośc poważnych związków. Byłem w takim ostatnie 5 lat i na razie dziękuję

Gość MartinLutherKing
No nie nazwał bym kobiety paszczurem. Ale no róznica jest sporo. To taka normalna dziewczyna

Gość vmvmvmvmvvm
oj facet to o co ci chodzi?przeciez takie normalne dziewczyny sa najlepsze!pewnie gdyby miala dzianych rodzicow to bylaby przesliczna bez makijazu tylko po roznych zabiegach estetycznych ;)

Gość dzido
czy to jest takie trudne przyjąć do wiadomości, że jak ściana jest pomalowana na zielono to wygląda inaczej niż pomalowana na biało? Tak samo dziewczyna wygląda inaczej w makijażu a inaczej bez. To chyba rozumiesz, prawda? wiec jesli podoba ci sie w makijazu to po chuj pakowałeś sie do łazienki zeby zobaczyć ją bez - skoro - ja piszesz nie chodzi o nic wiecej tylko spotykanie i jej wygląd?

chooopy ;d co z was za buraki :) większość kobiet w makijażu wygląda jak lalki a bez ohydnie. ja też tak mam że bez makijazu wyglądam fatalnie. Ale mojemu facetowi to nie przeszkadza i już nie raz mnie widział bez ;) wez dorosnij :P

Gość MartinLutherKing
Do Dzido. To równie dobrze niech maskę założy tak? :) nie znam sięna makijazu. Nie wiedziałem, ze to aż taka róznica. Myslame ze bedzie sliszna a tu :(

Gość MartinLutherKing
chooopy ;d co z was za buraki większość kobiet w makijażu wygląda jak lalki a bez ohydnie- smutne A każda z Was opowiada jak to akceptujecie swoje ciała. Gdyby tak było to po co by wam te wszystkie błyskotki i make - up ?

Gość noszesz w morde
Puści ludzie, puste problemy.

Gość vmvmvmvmvvm
brawo dla osoby powyzej:))

"No nie nazwał bym kobiety paszczurem." brzydka gęba, obwisłe cycki - co to jest jak nie paszczur? "A każda z Was opowiada jak to akceptujecie swoje ciała. Gdyby tak było to po co by wam te wszystkie błyskotki i make - up ?" ja się nie maluję na co dzień i żyję.

Gość może zbladła z wrażenia
jak zobaczyła twojego mikropena

Gość a Ty myślałeś, że po co
kobietom makijaż? przecież bez niego są wstrętne i brzydkie. Mężczyźni bez makijażu i niektórzy to ciacha więc to my powinniśmy być płcią piękną!

taa, kobiety malują się i perfumują, bo są brzydkie i śmierdzą :D🖐️

No wiadomo każda jedna wygląda lepiej w delikatnym chociaż makijażu niż bez :P nie ma się co oszukiwać...nie ma idealnych ludzi

Gość sassssssssssssssssssss
ja tez sie bałam pokazać chlopakowi bez makijażu i najdziwniejsze jest to, że woli jak się nie maluję ;/ latem jak się opale, to i owszem, jedynie na wyścia to oczy i pudrem sypkim. a tak od jesieni, kiedy skora jest blada to normalnie się maluje, bo czuję się brzydko bez makijażu. taka prawda, dobry makijaż może wiele zmienić w wyglądzie. zresztą skoro jesteśz nią na "chwile' to tak bedzie wciąż wymalowana, więc co cie obchodzi jak wygląda BEZ?

Gość MartinLutherKing
sassssssssssssssssssss bo jednak głupio się czuje, że całowałem się z nią, a tu szminka, tusz, podklad itd... A bez tego taka sobie kobitka

ja się też [praktycznie nic nie maluje;) oa mój M ostatnio pyta się czy się malowałam, bo tak ładnie wyglądam:P

Gość laski z kafe to idiotki
wystarczy napisać cośo jakimś paszczurze a wszystkie sięzlatuja i go bronią. Pewnie same wiedzą że same są paszczurami i boja się że i je ktoś obgada w necie :classic_cool:

Gość MartinLutherKing
setunia to bardzo fajnie ma Twój :)

Gość MartinLutherKing
Do laski z kafe to idiotki trochę masz racji, no ale nie wszystkie ;) Ale fakt to co ja nie mogę kogoś ocenić, bo już się pienią, ze jestem pustak. A sama się jarają umięsnionymi przystojnymi kolesniami. To wtedy puste nie są tak?