Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda marchewqa

to mogą być objawy ciąży?

Polecane posty

Gość ruda marchewqa

hej, postanowiłam napisać do was i zapytać Was czy mam objawy ciążowe czy to tylko przypadek. Kochamy sie z meżem bez zabezpieczenia i wychodzimy z założenia że jak dzidzia bedzie to bedzie a jak po 6 miesiącach na sie mimo wszystko nie uda to wtedy bedziemy myśleć poważniej o tym. Jestem w 20 dniu cyklu i od 3 dni pojawiły mi sie na piersiach bardzo widoczne żyły aż do samych sutków ale piersi nie bolą mnie w sumie to nigdy mnie nie bolaly ani przy owulacji ani na okres. Do tego mam-to chyba nie upławy- różowe plamienia, ale to bardziej widać na papierze po siku niż na wkładce. Tak właśnie zaczełam się zastanawiać co to może być, więc zaczełam od tematu ciązy :) co o tym sądzicie??? Od razu mówie, że nie wmawiam sobie i nie mam urojeń ..:)

Gość azu
A jak długie masz cykle i kiedy ewentualnie mogłaś zajść. Nie podałaś nic konkretnego więc można strzelać na chybił trafił.

Gość ruda marchewqa
Cykle mam 28-30 dni, w dni płodne normalnie sie kochaliśmy czyli tydzień temu. Kolejny okres powinien przyjść za tydzień.

Gość azu
Cóż ale może to być i ciąża i na okres. Tak to jest na początku że nie można jednoznacznie przypisać objawów. Ale jest możliwa ciąża. Musisz czekać do terminu okresu i wtedy robić test.

Gość ruda marchewqa
dla was to pewnie mało interesujący temat ale miło by było gdyby ktos cos napisał

Gość azu
Może to implantacja a może jakieś zaburzenia hormonalne. Naprawdę nie ma innej rady jak cierpliwe odczekanie jeszcze tego tygodnia. :)

Gość Niuniulkai
objawów ciąży tak szybko nie widac no cuż mamy tobie powiedzieć zrób test min dzien przed spodziewaną miesiaczką