Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapalovac hej!

Depresja, jetem grubą babą nie umiem schudnąć.

Polecane posty

Gość zapalovac hej!

Mam 24 lata, 160 wzrostu. Przytyłam w ciągu roku z 56 na 62 kilo, po odstawieniu tabletek anty. Jem mało, nawet mniej niż wczesnej. Jeżdżę na rowerze, dużo spaceruję, ćwiczę, nie pije napojów tylko soki robione samodzielnie lub wodę. Chipsy zjem raz na 2 miesiące. Moja waga się nie rusza, przy ważeniu waha się od 60 do 62 kilo! Byłam u dietetyka ale przepisał mi dietę białkową na której przytyłam! Potem miałam dietę też od dietetyka z wykluczaniem węglowodanów, znów przytyłam. Miałam robione badania hormonalne, wszytko jest ok. Cholera jasna!

trzeba duzo sie ruszac, cwiczyc. najlepsze sa cwiczenia aerobowe, zeby sie mogl spalac tluszcz musisz miec odpowienie tetno, mozna to policzyc wg wzoru: kobiety (226 - twoj wiek) x 0,6, mezczyzni (220 - wiek) x 0,6. z tym, ze spalanie nastepuje nie wczesniej niz po ok. pol godzinie treningu wiec na jeden raz trzeba wytrzymac min. 40-50 min.

Gość hej hejertertew
czym ty sie martwisz? 60 kilo to nie jest zle , tez jestes przesiaknieta wspolczesnym kanonem ze laska ma wazyc 40 kilo i miec budowe dziewczynki? moze opisz jaka jest twoja budowa?

Gość prawictwo pospolite1
62 kg to jeszcze nie gruba .

Gość zapalovac hej!
Ja czuję się gruba. 6 lat temu ważyłam 48 kilo, dużo trenowałam (wyczynowo tenis ziemny, sporty walki, siłownia fitness) ale doznałam dość poważnej kontuzji kolana i dostałam dożywotni zakaz uprawiania sportów. wcześniej podlegałam diecie ponad 2000 kalorii dziennie ze względu na bardzo dużą aktywność. ilość kcal musiałam zmniejszyć skoro nie mogłam ćwiczyć, doszłam do wagi 56 kilo i tak się to trzymało do czasu aż w zeszłym roku przestałam brać tebsy antykoncepcyjne. Niby w moim żywieniu nic wielkiego się nie zmieniło, ćwiczę brzuszki (50), jeżdżę na rowerze, łażę po górach namiętnie itd. no ale niestety dalej na wadze widzę to cholerne 62 kilo. doszły już nawet podejrzenia, że jestem w ciąży (wykluczone). Co do mojej budowy to nic mi nie zwisa, mam duży biust 80C, w talii 65 cm, bioder nie mam szerokich.

Gość dla mnie sie podoba
jak dla mnie to przesadzasz.

sprobuj aqua aerobic, na poszkodowane stawy jak znalazl no i plywanie

Gość miajah jah
mysle ze przesadzasz, z tego co piszesz to masz fajnego cyca i wciecie w talii. popatrz na taka kim kardashian - pewnie wazy wiecej od ciebie a kolesie sie na jej widok slinia