Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki człek 19lat

Chyba umieram....

Polecane posty

Gość Taki człek 19lat

lub jestem na coś chory.Może zaczne od początku jakieś 6msc temu nagle coś mie uczuliło nie wiem co na twarzy.Niby nic zdarza sie poszedłem do lekarza przepisał jakieś prochy.Nie pomogło. Nic poszedłem 2 raz i trzeci tez nic wysłał mnie do dermatologa czekałem 2.5 msc nie mam kasy na prywatnego.A twarz była nadal napuchnieta i czerwona.W miedzy czasie otkryłem tak jakby guza se nabił na głowie tyko że tak jakby górka na czaszce i ogólne zmiany w wyglądzie głowy. Nic pewnie to normalne.Dermatolog spojrzał z daleka jak każdy lekarz majac w du.pie potecjalnego pacjeta i też nic przepisał jakieś leki ok brałem i nic niepomogło.Od tygodnia zauważyłem że palec środkowy wskazujący drzży jak nic nie robie.Nie jestem lekarzem ale myśle ze to wszystko ma związek z tą górkami na głowie.Nie chce isc do lekarzy bo oni maja mnie gdzieś i rodzina tez ma mnie gdzieś.Przepraszam że jestem chory nie chciałem.jest bardzo źle wygladam jestem pomarszony blado czerwony i leko napuchniety wygladam jak trup i pewnie niedlugo tak będzie nic trudno niewiele mialem niewiele bede żałowal :((

Gość nie ma tu lekarzy na forum
więc nie zdążymy Ci pomóc. trudno. lepiej czasu spożytkować nie można.

Gość jakjakjakajj
Moze wejdz na jakies forum medyczne, wrzuc fotki (kawalek twarzy, nie cala) i opisz to co nam tu napisales? Co Ci zalezy, nic nie tracisz a mozesz zyskac jakas informacje. Tylko sie nie zrazaj jak na pierwszym forum nie pomoga, nie jedno forum to inne, tu na kafeterii nic Ci madrego nie doradza niestety. Powodzenia

Gość nie umierasz wcale :)
be obaw;) ja też u siebie znalazłam taką nierówność na głowie, do tego miałam zawroty i ból głowy, ale nie takie normalne tylko np.budziłam się z cisnącym bólem jakby mi czaszkę rozsadzało i tak cały dzień, kładłam się dalej z bólem i tak tygodniami:/ w końcu poszłam na tomograf, okazało się że wszystko ok i wiesz co? bóle zniknęły;) chyba już w późniejszym czasie bardziej ze stresu o to co mi jest bolała mnie głowa niż od tego "guzka":) więc mówię CI że to nie ma nic wspólnego z tym Twoim uczuleniem;) a moze stosujesz jakieś leki inne, kremy, peelingi lub jesz cos co u Ciebie taką reakcję wywołuje?