Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak no jak???

jak mój facet ma mnie szanować skoro mój ojciec

Polecane posty

Gość jak no jak???

dał mu pozwolenie aby mnie tłukł jak psa pokłuciliśmy się jakiś czas temu mój mąż spotkał mojego ojca i zacza na mnie narzekać a ten powiedział żeby mi skuł morde żebym się nie mogła ruszać wiem że to powiedział mama cały czas żyła w strachu pod jego dyktando ja z siostrą musiałam chodzic jak w zegarku jego tylko interesowały % które wlewał w gardło ja już nie mam ojca czekam na okazje żeby mu to powiedziec w twarz nigdy więcej nie zobaczy mnie a tym bardziej mojej córki

Gość rozczaruję Cię
no i czego się spodziewałaś jesteś DDA i najprawdopodobniej na partnera wybrałaś sobie kogoś w typie Twojego ojca

Gość szukammmmmm
ja też jest dzieckiem DDA Niemawidzę swojego ojca , nie udeżył nigy mamy ,ale psychicznie nas maltretuje. Mama wszystko za niego robi bo on niczym sie nie zajmuje ,obiady sprawy domowe,ogrodowe -wszystko ona . Niewiem po co z nim jest ,łatwo byłoby jej samej ,nigdy nie zebrała odwagi zeby od niego odejsc ,choc i ja o to prosiłam . Mam faceta od roku i jest zupełnie odwrotnie . To on sprzata czasem gotuje a ja mu Pomagam .

Gość jak no jak???
no właśnie nie mam raczej dda jestem silna i twarda a mój facet nie jest alkocholikiem ani mnie nie bije wie że miałam ciężkie dzieciństwo ale nie wtajemniczałam go w szczegóły gdyby wiedział pewnie by mu sie nie zwierzał sam mi o tym powiedział bo słowa ojca strasznie go zszokowały jestem wojująca feministka całkowitym przeciwieństwem mojej znerwicowanej i teraz schorowanej mamy obiecalam sobie że nigdy nie będe się płaszczyć i uslugiwac zadnemu facetowi nie będe grzeczna i posłuszna a swoją półtoraroczną córke wychowam na silna i niezależna kobiete