Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić...

Chyba nie nadaję się do żadnej pracy

Polecane posty

Gość co robić...

Studia skończyłam ale taki dość nieżyciowy kierunek ścisły, jak widzę te ogłoszenia o pracę to jestem załamana, ja się po prostu do niczego nie nadaję no chyba tylko do jakiejś pracy fizycznej dla kobiet typu produkcja, układanie towarów ale tam 1000 osób na 1 miejsce i pewnie nie po studiach biorą, więc i tak mnie by nie wzięli. Do tego jestem strasznie nieśmiała, nie mam gadanego, na rozmowach kwalifikacyjnych prawie nic nie mówię, dziwnie na mnie patrzą. Do tego nie jestem już najmłodsza i nigdy nie pracowałam...

Gość co robić...
dzieki ale w tej sferze też mam pecha ;)

Gość Hania91
wszystko przed Tobą droga autorko :) 🌻

Gość niestety mam podobnie...
i brak pomysłu na rozwiązanie tego problemu :/ szczególnie, że wysokie bezrobocie teraz i każdemu jest trudno znaleźć prace :/

Gość co robić...
Najlepiej się czuję jak jestem w domu, nie lubię towarzystwa ludzi, nie lubię jak na mnie patrzą i oceniają, nie jestem przebojowa, jestem zazwyczaj smutna i nie chce mi się mówić...

Gość co robić...
a studia skończyłam kilka lat temu :(

Gość jhjkjhkk
nie nadajesz sie jak wielu innych. pociesz sie ze nie tylko ty masz taki problem

Gość co robić...
staram się pocieszać... tylko ciekawe co będzie z takimi ludźmi na starość. nie napiszę kier bo chcę pozostać anonimowa. zresztą jakie to ma znaczenie, jak nie jestem przebojowa ani wygadana?

Gość co robić...
ale ja nie mam żadnego dośw., a kierunek naprawdę nie ma znaczenia, bo jak pisałam, jest dość nieżyciowy, coś typu geografia czy chemia

ja wiem czy to sa niezyciowe kierunki? Bardziej one zyciowe niż politologia albo spychologie. W kazdym badz razie musisz pracować nad swoja pewnoscia siebie.

Gość basiak88898
co robic -jestem z Toba ! Też mam dola muszę iść do pracy ale boje sie nowej sytuacjii,nie lubię być wśród ludzi

Gość mondełek
musisz złapać męża na dziecko, oc cię będzie utrzymywał