Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnjgnbjogkbg

i wydało sie kto licytował za taką kase

Polecane posty

Gość alle o co chodzi
?

Gość hjyuii7o9
no własnie o co chodzi,ja tam nie wierze z to ze te aukcje sa prawdziwe i ze jest ktos na swiecie tak głupi zeby za uzywki bulic taka kasiorę,dlaczego?Bo jak kogos stac to nie przesiaduje na allegro tylko idzie i sie obkupi w zarze czy nextcie i ma nówki.a jak kogos nie stac na nowe to tez nie da tyle kasy Za uzywki.chyba logiczne.

Gość do autorrki
ale kogo to obchodzi o co ci chodzi... na ten temat topik zakladasz?przeciez kazdy wie jakie jest zycie,myslisz ze HAMERYKE odkrylas czy jak

Gość ppowinien cię skatować jak
O CO CHODZI W AUKCJACH TEJ MONI? WYJAŚNI MI TO KTOŚ?

Nie wierze ze jedna osoba kupila tyle uzywanych rzeczy przeplacajac w dodatku za uzywki,auk je Na bank musialy byc podbijane

Gość skad ta suka jest?
wie ktos?

Gość skad ta suka jest?
z czego ta czapka..?jaka firma?

Nie wiem skad ta czapka ale wiem, ze ta osoba kupila kilka czapek w cenach od ok. 50 do ok. 200 zl - wszystkie uzywane - jaka normalna osoba by to zrobila? Jaka normalna osoba wydalaby po 200 zl za kilka par uzywanych butow dla dziecka? czy kilka kurtek za 100? Albo byla ewidentnie niepoczytalna - pijana czy cus :D - albo aukcja byla podbijana a rzeczy nigdy nie sprzedane! Albo sprzedane poza allegro za zupelnie inna cene.

to jakaś ściema... ta rybciuchna na swoim koncie ma komentarze do transkcji od kogoś innego i znowu kilkanaście używanych rzeczy kupionych ostro powyżej ceny sklepowej. Co za idiota kupiłby czapke i szalik ze smyka za 150 zł i to używaną ...

Gość grthyu76u67
szlachcianka- ale kupowanie poza allegro za inna kwote byłoby głupota poniewaz ta cała moni musiałaby płacic niezłą prowizje od sprzedazy.

Gość niepewna czy zaraz mama
jakas pierdolnieta moni.. oszukuje..sama sobie podbija..

Gość yjuuii
nie wierze za chiny ze te aukcje to prawda,no nie moze byc ktoś tak głupi :-0

Gość ta Rybica czy jak jej tam to
może jakiś psychol, bo wszystko WÓJCIKa kupuje:D:P

evaaaaa--- ona kupiła 2 identyczne sweterki ale od 2 innych osób. Niby w dwóch rozmiarach ale to i tak jakieś chore jest, pokusiłam się o podliczenie i wyszło ze na sierpniowych aukcjach kupiła za ponad 5.500 ... często kupuje te same rzeczy , a płaszczyków i kurtek to jest chyba z 10 sztuk i to w takich cenach, że jakby poszła do sklepu to miałaby 2 razy więcej ciuchów za tę kwotę. Ściema jak nic, allgero powinno się zainteresować tymi paniami, bo ta cała moni zawsze sprzedaje ciuchy w takich cenach.

Gość serenada nocna
nie no, to wyglada na jakąs pralnie pieniedzy serio takie transakcje na zdrowy rozum niczemu innemu nie służa

Gość zieloonkaa
dziwne to jest, nic z tego nie rozumiem, kto normalny kupuje używane ciuchy za 5 tys???? i nie wierzę że nikt niczego nie przebił, wszystko kupiłą jedna osoba

Gość matylaaa33
dokładnie,nie jest to realne sorry,ale tak jak ktos wczesniej pisał ze skoro laskestac wydac 5 kawałkow na ciuszki to by se poszła do zary czy nexta i by sie obku[iła w najnowsza kolekcje a nie kupowała uzywki z poprzednich sezonów,az mnie korci zeby przyjrzec sie blizej tez sprawie.

Gość a ja mysle ze sa
nawet w polsce ludzie ci maja kupe kase naprawde kupe iim bimba czy wydaja na czapusie dla dziciusia 15 czy 150 zł powaga