Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ebeautymanicure

Opienie o klinice Esteticmed Częstochowa/Bydgoszcz

Polecane posty

Witam:) Czy któraś z Was miała przyjemnosc korzystac z usług kliniki medycyny estetycznej Esteticmed w Czestochowie lub Bydgoszczy? Waham się nad skorzystaniem z usług ww kliniki jednak spotkałam się z mieszanymi opiniami-jakie są Wasze? :)

Mam mieszane uczucia. Brak cennika. Dziewczyny podają inne ceny a na fotelu u pana doktora cena już jest inna, wyższa. Niby jeden zabieg usunie niedoskonałości i znowu na fotelu podczas zabiegu dowiadujesz się, że zabiegi trzeba powtarzać. Niektóre panie troszeczkę próbują wmówić zabiegi - drogie panie fe. Wolałam klinikę starszego pana doktora Bieńkowskiego. Szkoda, że nie robi więcej tych zabiegów. Nie jest taki pazerny.

Gość zenek_D
Jest taka kompleksowa klinika przy ulicy Wały Generała Dwernickiego. Tutaj byłem na badaniu rezonansu magnetycznego i polecam to miejsce. Miła atmosfera, wysoka jakość obsługi pacjenta, krótki czas oczekiwania na badanie! W ogóle rejestrację można załatwić online przez ich stronę – www.cm-klara.pl. To też moim zdaniem bardzo wygodna opcja i szybka.

Gość Goscgość
Dla mnie głównym problemem jest fakt iż przy każdej konsultacji jest pani asystentka(nie wiem jak nazwać pracujące tam dziewczyny) człowiek opowiada o swoim problemie, często ma duży problem żeby o tym opowiadać i niestety oprócz lekarza u którego szuka zrozumienia to jeszcze ma dziewczynę która stoi obok. To jest naprawdę mało komfortowe. Nie wiem dlaczego tak robią. Powinien być lekarz i pacjent ewentualnie na zabiegu dziewczyna do pomocy. A jeżeli chodzi o ceny to faktycznie tek jest. Sa strasznie drodzy

Gość Anka

Moje wizyta była rozczarowaniem ale jedynie pod względem finansowym. Za zabieg w cenniku max kwota 6 000 zł., po konsultacji okazuje się, że trzeba większą moc, troszkę obszar zmienić, dokupić kremy, maści i cena wyszła 12 000 zł.  Wiadomo, że jeśli człowiekowi na czymś bardzo zależy to i tak się decyduje.

Co do profesjonalizmu, nie mogę niczego zarzucić.

Gość Lole

Miałam wykonany dwa razy zabieg powiększania ust . Nie byłam zadowolona. Kwas został podany przed lekarza na środek górnej wargi ust ( gdzie tak się nie robi ) zrobiła się duża bulwa w tym jednym miejscu, wyglądało to okropnie , jak oszpecona !! Po mimo ze miałam ten kwas rozpuszczany to nadal ta jedna cześć jest mocno spuchnięta , za tak słaba jakość i brak umiejętności to cena jest nie warta usługi !