Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna mloda w mini

Suknie ślubne mini

Polecane posty

Gość panna mloda w mini

Kocham mini, bierzemy ślub w lato, także nie zmarznę. Ale czy jest jakiś problem żeby wejść w takiej mini do kościoła? :) Czy któraś z was miała jakieś przygody związane z tym, że ksiądz miał jakieś ale? Znalazłam mini suknie i to jest po po prostu bomba, zobaczcie same http://twojasuknia.pl/index.php?mod=product_list&id_cat=2&features=51 Mąż zwariuje bo nie powiem mu jaką będę miała kieckę :)

Gość mondełek
no to jeszcze macie dużo czqasu żeby zmienić decyzję i dać sobie spokój z tym głupim slubem, slub to tylko powód do rozwodu

Gość takaaaa jaaaa
ktora to????

Gość panna mloda w mini
mondełek, rozwód to pójście na łatwiznę. To, że nie masz ślubu wcale nie oznacza, że partner nie będzie Cię np. zdradzał. A ja zdrady nie uznaję czyli małżeństwo nic nie zmienia dla mnie. Po prostu czuję taką potrzebę i nie filozuj tutaj, bo masz własne życie i rób sobie z nim co chcesz, a nie tu głupoty piszesz.

Gość panna mloda w mini
Ups, nie wrzuciłam dobrego linka, tu dokładny do tej sukienki, która mi się podoba http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Ladybird,31067,20112012,item,2554.html :)

Gość tandetna ta twoja sukienczyna
i tyle w temacie.

Gość TakaONA89
Powiem tak, w mini zawsze możesz się pokazać a w typowej sukience ślubnej już nie. Ja miałam długą koronkową sukienkę i jestem bardzo zadowolona że taką wybrałam :) będziesz się odznaczać na tle innych a w takiej mini będziesz wyglądać jak 3/4 kobiet na Twoim weselu :) Oczywiście Twój wybór, ale ślub ma się raz w życiu :)

Gość jaka mini???
ale to nie jest mini przeciez

Gość dorociczka
taka mini to tak sukienka nie jest,ale żeby nie szokować gości i zadowolic narzeczonego to może pomyśl o odpinanej sukni,do kościoła idziesz w długiej sukni a po obiedzie twój mąż odpina ci suknię i wychodzi krótka,coś w tym styluhttp://www.we-dwoje.pl/piekna;suknia;slubna;britany;odpinana;na;krotka,ogloszenie,93387.html?foto_id=3

Gość TakaONA89
Według mnie krótka sukienka nie zszokuje gości ale jest mało elegancka i szału nie ma ;) Może pomyśl o sukience krótka z przodu długa z tyłu ? albo o sukni z głębokim rozcięciem na udzie ? Będzie wyglądać oryginalniej niż taka krótka ;)

A mnie się podoba, być może dlatego, że lubię nietypowe ślubne stroje. Jak chcesz to podeślę Ci zdjęcia panien młodych w takich nietypowych ślubnych sukienkach, które fotografowałam, zobaczysz sobei jak to wyglądało :) Pozdrawiam Anita K.

Gość mada........
Fotograf na Ślub Czy ja też mogłabym zobaczyć te zdjęcia w nietypowych sukniach gdyż sama taką rozważam.

Gość w mini zawsze
Koncepcja jest ok. Chociaż ta twoja mini trochę nie mini, ale ładna, ładna. Ja bym chciała też w taką suknię ale będę występowała w sukni od siostry, która miała ślub rok wcześniej.

Gość klaudia1617
a co ksiedzu do tego a jak goscie-dziewczyny sa w mini sukienkach na slubie to co wygania ich ktos z kosciola? oczywiscie mini miniowie nie rowna, jezeli bedzie z klasa a nie jakas odkrywajaca tylek to ok , mi sie tez podobaja krotkie suknie slubne

Gość jestem ksiedzem i lubie mini
jestem ksiedzem i lubie jak kobiety slubuja w mini :)

Gość ghghgjg23
przecież, to nie jest mini tylko kiecka do kolan, więc nie wiem dlaczego miałabyś w niej nie wejść normalnie do kościoła i po co się głupio pytasz a co do samego sporu długa suknia vs krótsza, to kupuj taką jak ci sie podoba i nie sugeruj sie zdaniem innych- nie każda musi mieć bezę na kole do ziemi i tiarę. a co do sukni model krótko z przodu długo stylu, to w 90 % przypadków zapewniają efekt "wies tańczy i śpiewa" i jest równie elagancka co np białe kozaki albo fryz na borsuka

Gość A ja tak mialam
Sexymini:)

Gość KolorowaOna
Ghghgh ja nie wiem gdzie krótsza z przodu dłuższa z tyłu to wieś? pooglądaj sobie Vogue i ogólnie look booki w internecie to sama zobaczysz ile jest takich stylizacji , nawet ślubnych !

Gość dsj12
Też nie uważam, że to wiocha chociaż mi osobiście się to nie podoba.

Gość greg f
jestem fotografem i bardzo mi się podobają takie krótsze sukienki ale jeszcze bardziej mi się podoba widok białej bielizny, dlatego najlepsze zdjęcia są z przygotowań

Gość ghjghjk23
"Ghghgh ja nie wiem gdzie krótsza z przodu dłuższa z tyłu to wieś? pooglądaj sobie Vogue i ogólnie look booki w internecie to sama zobaczysz ile jest takich stylizacji , nawet ślubnych " ogladam sobie vogue'a i owszem np Anka Rubik wyglądała w takiej kiecce ok, ale też szału nie robi i gdyby nie nazwisko projektanta, to nie padałabyś na kolana. i prawda jest taka, że stylizacje stylizacjami, ale w wypadku "zwykłych" kobiet w 99% przypadków efekt jest marny i kiczowaty.

mnie sie suknia autorki bardzo podoba Będę mieć slub cywilny tylko (nie chce kościelnego) i myślę TYLKO o takiej wersji sukienki :) Fotograf- masz kapitalne zdjęcia..na śląsk dojeżdzasz? :D

Ja jeszcze nie widziałam PM w krótkiej sukience w kościele i trudno mi sobie to wyobrazić. Obawiam się, że będzie to wyglądać zbyt zwyczajnie i nie będzie pasować do tej uroczystej, kościelnej oprawy.

Gość slubkalubka
no jednak dluga suknia slubna ma to cos. w takiej krotkiej to ja bym poszla na swoje poprawiny, ew slub cywilny. oczwiscie Twoj wybor i tak dalej, ale jak dla mnie to taka krotka niezbyt weselna. ale jesli juz sie zdecydujesz na taka, jaka poslalas, to nie sadze, zeby jakikolwiek ksiadz robil Ci problemy. pamietaj tylko o przykryciu ramion

Gość to jest midi a nie mini
dwie rózne dlugości

Jeżeli masz ładną figurę, to czemu nie :) piękne są te krótkie sukienki i tak rzadko spotykane :) Ja bym zaryzykowała :)

Gość Ja rowniez taka chce
Msz dlugie nogi to ich nie chowaj ja tak samo zobie.