Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie znaleźć męża - przystojnego i inteligentnego bruneta?

Polecane posty

Gość Koherencja
W banalnych serialach.

Gość 12121212
to już co niecoś o nim wiemy ;) Przystojny inteligentny brunet. Nie może być to facet który jest: - "nieporadny zakomplksiony facecik, który jest miły, zeby zaskarbic względy", ale "moze być silny i niezalezny" o i jeszcze "jak się zakocham w blondynie, to nic nei poradzę " to już coś na początek prawda?

Gość 12121212
Fiku tak masz, że jeśli ktoś się Tobą faktycznie zainteresuję to nagle opada Ci to całe pisanie i odpisujesz całkiem zdawkowo ?

Gość 12121212
Nie musisz być wylewna, ale naprawdę się staram zbadać ten fenomen fiku miku, a Ty w żadnym razie mi tego nie ułatwiasz.

Gość bo w tzw. realu
fiku jest trochę nieśmiała i brakuje jej pewności siebie, gdyby było inaczej ten przystojny brunet już dawno by się "znalazł"...

Gość 12121212
Wybacz Żonaty jeśli Cię rozczarowałem - nie planuję kolejnej jakiejś dziwnej akcji czy nie wiadomo czego. Zwykłe zaspokajanie ciekawości

Gość fenomen fiku miku polega
na tym, że - KLIKNIJ NA JEJ NICK - i przeczytaj ilość postów oraz tematów, laska po prostu spamuje postami od kliku miesięcy po 8 godzin dziennie i zakłada setki durnych, często sprzecznych, tematów. Załóz sobie czarni nick i przez pół roku zakładaj tu masę tematów, pisz po 200 postów dziennie i w ogóle pierdol farmazony to też będziesz słynna 🖐️

Nieśmiała Kobieta jest tajemniczą Kobietą :) Odkrywać Jej duszę, to jak wybrać się na Mount Everest :)

Gość 12121212
o i To mi się podoba co napisałeś ! "KLIKNIJ NA JEJ NICK - i przeczytaj ilość postów oraz tematów" niczym mnie to nie zaskakuję. Choć zaciekawiło mnie sprzecznych - coś potrafisz przytoczyć ? nie wiem jakiś fragment rozmowy ? Ja to wiem, że kobieta zmienną jest a jeśli jest młoda to już amba fatima ładu nie dojdziesz

Gość fenomen fiku miku polega
masz bana na google? czy jesteś za głupia żeby przeszukać kafe pod kątem tematów założonych przez fiku? Trzeba tylko wkleić obwiedni link i użyć jednej komendy :O Naucz się może czegoś na starość :classic_cool: to sobie znajdziesz jej 300 ynteligentnych topików.

Gość 12121212
fenomenie fiku - nie interesuję mnie szukanie na własną rękę, pytam z ciekawości. Nie chce nikomu nic udowadniać zapytałem czy potrafisz coś przytoczyć.

Gość 12121212
A gdzie tu sprzeczność ? bo ciągle jest brunet - wniosek, że jakiś kiedyś musiał się przez jej życie przewinąć i nieźle w nim namieszać skoro dalej do niego wzdycha. Mówisz od zeszłych wakacji - złamane serce i latami potrafi cierpieć :P czysto teoretyzuję fiku ^^

Gość 12121212
tylko bez kotów i opiekunki ^^

Gość 12121212
i pewnie tak wiekowa też nie jesteś a brunet był ?

Gość magdałena
fiku a gdzie ten twój projekt z półtwarzą:D zapomniałaś hasła czy co:D

Gość 12121212
najprostsza odpowiedź jaką mi zadane czemu akurat na forum - bo może ! co za różnica gdzie. masz możliwość to korzystasz kurde czuję się jak twój bodyguard fiku ;p weź no pobron się sama chwilę ;p

Gość 12121212
ja miałem szatynki głównie, ale to nie istotne nie było żadnego bruneta ?

Gość 12121212
ok ja spasuję Fiku fenomen zaczeka na inny dzień. I tak jest pewien progress w tym wszystkim.