Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie znaleźć męża - przystojnego i inteligentnego bruneta?

Polecane posty

Gość 12121212
Raczej inne - badania dzisiaj miałem i o dziwo mówią, że wszystko ze mnie w porządku.

Gość 12121212
też ^^ jestem zdrów jak ryba i trochę zbyt rozentuzjazmowany z tego powodu. cholercia trudne słowo ^^

Gość 12121212
a Ty co tu od rana robisz ? Nie miałaś pracy biurowej jakoś zaczynać ? Niby nie moja sprawa, ale no wcześnie jest

Gość 12121212
Czyli jeszcze trochę - póki co laba ;) taka to pożyje.... przydałby mi się urlop jakieś morze, albo góry.... A tak jestem uziemiony w grajdołku . Byłaś gdzieś na wakacjach ?

Gość 12121212
to co robisz w wolnym czasie oprócz kafe ?

chodzę na lody, spotykam się ze znajomymi, ... a w miedzyczasie snuję tysiace scenariuszy mojej przyszlosci :)

"a w miedzyczasie snuję tysiace scenariuszy mojej przyszlosci " wybierasz już kolor kota? :P

Gość 12121212
tooo propo loda - jakiegoś mam w lodówce ^^ hyhyhy I dalej nie widzę żadnego takiego powodu dla czego ludzie się ludziska śmieją. Po mojemu normalna dziewczyna która lubi przelewać myśli na forum. Choć jedno co mnie przeszkadza to to zdawkowane pisanie. Jakoś lubię z kimś rozmawiać i hmmm popisać coś więcej, no ale ja to nie "brunet" nooo może wieczorową porą :P

konkretna babeczka czyli jesio niewysoka ? :P to tak jak pisali - małe wredne w okularach ^^ idealnie nadajesz się na panią z okienka dajmy na to w banku - Następny - aha, mhm, okej, dobrze - pana podpis NASTĘPNY !!

Niekoniecznie fiku następny nie chce mi się jużw kółko wylogowywać i logować na nowo. Z tym okienkiem w banku to joke ;) Jesteś jak najbardziej normalną dziewczyną zasługującą na swojego wymarzonego bruneta ;)

to skąd się cały ten hejt bierze ? Może dałaś się poznać na forum od złej strony ? niektórzy jak ja czytają wyrywkowo i stąd ogólny taki wniosek ?

w zasadzie ja tez się tego nie dowiedziałem. Choć trochę przycichło ? może ktośmi po cichu kibicował ? albo pomyślał - ten gość musi miec nie równo pod sufitem.