Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie znaleźć męża - przystojnego i inteligentnego bruneta?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 5
KW - dobry pomysl. A jak juz sobie wzrok popsuje to zawsze mozna mu wmowic ze ma przed soba miss swiata tylko zle widzi.

"A jak juz sobie wzrok popsuje to zawsze mozna mu wmowic ze ma przed soba miss swiata tylko zle widzi." DOKŁADNIE! Już kumam czemu fikuśnej tak zalezy na tych okularach:D Pan Twardowski, zależ co to za "my", jeśli piszczące pomarańczki i zakompleksieni odreagowujący w necie to mnie także masz nie lubić.

śmieję się po całej linii :P ale kurde bez kitu nienawidzą wszystkich o wszystko i nie mówię tu o pomarańczach a tak ogólnie o kafeteryjnej społeczności- taka nienawiść dla samej nienawiści :P nawet Ty też coś z tego podłapujesz :P

" KW - dobry pomysl. A jak juz sobie wzrok popsuje to zawsze mozna mu wmowic ze ma przed soba miss swiata tylko zle widzi." obedzie sie bez takich, wszekze bruent moze byc sprytny i na noc zalozyc soczewki ;)

Gość Zuzanna Amelia & 5
Fikusna - to zgasisz swiatlo.. No chyba ze sobie zamontuje noktowizor.

Gość Zuzanna Amelia & 5
16:16 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca DOKŁADNIE! Już kumam czemu fikuśnej tak zalezy na tych okularach Fikusna jest inteligentna i dobrze wie co robi.

"nawet Ty też coś z tego podłapujesz " Jeśli to do mnie było skierowane, to ja nienawiści nie podłapuję a jestem jej szafarką:classic_cool: W realu nie można tak łatwo i dosadnie wyładować frustracji, więc kafe jest idealną drogą ku temu. Fikuśna, to szukaj takiego co nie może nosić soczewek;)

Fiku to niezła klamczucha :O na każdym temacie piszesz, ze od facetów sie nie możesz odpedzic a tu podobno żaden za Tobą nie biega :D Dziwisz sie?? Kto by chciał zarozumiala ropuche?

Gość Zuzanna Amelia & 5
Fikusna - a Ty do pracy nie mialas przypadkiem isc ?

Tak tak. Fiku obudz sie dziewczyno, bo umrzesz jako dziewica. 20 letnia dziewica jest słodka, ale już ponad ten wiek to jest to chore. Wcale sie nie dziwie, ze żaden facet sie Tobą nie interesuje. I żaden inteligentny nigdy na Ciebie nie spojrzy :O

Gość Zuzanna Amelia & 5
A zescie sie uczepili. Jak rzepy. jak was fikusna nie interesuje to po co w ogole siedzicie na tym topie ?

Gość Zuzanna Amelia & 5
Fikusna - co z Twoja praca?

Gość Zuzanna Amelia & 5
Oj dziewczyny - obie mozecie byc slodkie. Slodycz naturalna podobno zawsze jest w cenie.

Gość Zuzanna Amelia & 5
Nasiusiac do kubeczka ? Bedziesz pracowac przy zywnosci ?

"Oj dziewczyny - obie mozecie byc slodkie." Nie, nie, nie, wyraźnie nam tu objawiono kto może być słodki a kto nie, więc proszę się tego trzymać! Nie możesz podważać tego co napisano, nie masz takich kompetencji:P "A ja jestem niedźwiedziem i wilki zjadam na śniadanie :d " Już po śniadaniu to czuję się bezpieczna:classic_cool: