Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie znaleźć męża - przystojnego i inteligentnego bruneta?

Polecane posty

Gość 12121212
kurde miałem sobie pójść. Nie nie jestem jackiem ani nie była to psychoanaliza. Fiku jak napisałem zaciekawiłaś mnie jako osoba. nic więcej. Chciałem się o Tobie ciut więcej dowiedzieć, ale chwilowo jestem wyczerpany ciągłym ciagnięciem Cię za język.

gdzies tu sie platal temat o wymodleniu sobie faceta moze tam zakotwiczysz fiku?

Fiku jak napisałem zaciekawiłaś mnie jako osoba hahahahah wspolczuje

Gość 12121212
A niby czemu masz mi współczuć? Nie poczuwam się w takiej potrzebie, aby mnie współczuć było trzeba. I czego chciałbym się dowiedzieć ? jak powiedziałem trochę mi się nie chcę już za język ciągnąć. Zdam się na Ciebie mów co chcesz ja będę czytać ^^

jestem inteligentną, ładną i usmiechniętą kobietą, a przy tmy wrażliwą i potrzebującą męskiego ramienia :)

Gość zdam się na Ciebie
to paskudne słowa, łatwiej jest znać wymagania:P Fiku, zaczynasz robotę to tam znajdziesz. Mówi Ci to wróżka Mormolykeja:classic_cool:

Gość 12121212
czemu paskudne ? a ja nie mogę już trochę wymagać ? " jestem inteligentną, ładną i usmiechniętą kobietą, a przy tmy wrażliwą i potrzebującą męskiego ramienia" Brzmi to tak samo jak setki tu ogłoszeń i żaleń. Ja szukam kreatywności i z założenia skoro jestem facetem lubię prostotę a nie zawiłości. ;) A pracę zaczynasz jako ?

Gość 12121212
i bądź tu mądry... super

Gość zdam się na Ciebie
"czemu paskudne ? a ja nie mogę już trochę wymagać ? " Masz święte prawo wymagać gdy wymagasz także od siebie), ale dobrze jest choć częściowo je dookreślić niż pisać "zdam się na Ciebie". Fiku, i stałaś się biurwą:D Kiedy zaczynasz?

Gość 12121212
no wiem, ale no kurde. Mozna było ze dwa zdania coś więcej napisać już niekoniecznie o samej pracy. Piszesz na kilku tematach jednocześnie - spokojnie nie ucieknie Ci nic ;p

nie ważne kiedy zaczynam, poznacie po tym jak zniknę :) dostałam pracę powyżej moich kompetencji i czeka mnie masa pracy

Gość 12121212
To powodzonka pozostaje życzyć. I to jest właśnie forma rozmowy na którą czekałem czemu tak późno fiku ;p Nie masz jakiś obaw ? Jak Ci się Twoje forumowe ja włączy w pracy z innymi ludźmi to możesz ich zasypać lawiną odpowiedzi :P

Gość zdam się na Ciebie
"no wiem, ale no kurde. Mozna było ze dwa zdania coś więcej napisać już niekoniecznie o samej pracy. " Widać nie zainteresowałeś jej sobą na tyle by pisała więcej. Znikniesz czyli jak w ciągu 12 godzin nie pojawi się żaden temat o brunecie?:D

tego typu obaw nei mam :) trochę boje się tego rytmu 8 godzin pracy dzien w dzień, zwłaszcza że teraz maiłam wakacje, al pryzzwyczaje sie

Gość 12121212
Powiem Ci, że najfajniejsze to już się wkręcić. Dla mnie doba ma 18h. Ni mniej ni więcej. Spać 6 co swoje odbębnić w pracy a resztę hulaj dusza.... akurat dziś to odpoczywam, ale bywa i tak, że moje cudne 6h snu jest zarywane ;)

Gość 12121212
Fiku po paru latach i masie znajomych naprawdę idzie się przyzwyczaić. To nie tak, że nie mogłabyś - na chwilę obecną to niemożliwę. Potrzeba czasu na zmianę trybu życia. Dojdziesz do wprawy zaczniesz się więcej ruszać to i zdarzy się to kosztem snu - a bo czegóż więcej ;) Jeśli jestes uśmiechnięta otwarta i towarzyska to tak to właśnie będzie wyglądać

Gość 12121212
to jak drzwi - albo są otwarte albo zamknięte ;P opcji uchylnej nie ma ;P a kto wie czy wraz z nowym miejscem pracy Ci się brunet nie zjawi i co ? i rwiemy po godzinach ;p

Gość 12121212
do pracy się idzie bo z czegoś trzeba żyć ;) to jak ze studiami ^^ uczysz się bo no nie ma wyjścia sesja przyszła i koniec ;P z tym, że tu nie ma kampanii wrześniowych