Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamiSZUKAM

Randkowanie - strony randkowe i inne

Polecane posty

Gość szukamiSZUKAM

Korzystacie ze stron randkowych? Jeśli tak, to jakich? Jeśli nie - co Was odstrasza? Ja już nie mam sił do tego, cały dzień zmarnowany na wypełnianie profilu, żeby ci kogoś "dopasowało" i wyskakują sami nieudacznicy i zakazane mordy :(. Zastanawiam się, czy może już nikt lepszy nie używa takich serwisów. Może są jakieś inne opcje, na które nie wpadłam? "Wyrywanie" osobiście nie wchodzi w grę, jestem zbyt nieśmiała/zapracowana...

Gość Farfurka
To raczej miejsca dla zdesperowanych lub nieudaczników..

Gość romantyk gotujący
Witaj,Jestem41letkiem, optymistą, choć życie dało mi, w, kości, nie, tracę wiary w ludzi, Ciesze się każdym kolejnym dniem. Jestem, romantyk, bez nałogów, lubię kino i, dobra, książkę uwielbiam, gotować, znak, wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, odp,w, grałem,w filmie, oglądaj jutro, kiedy Będzie lepiej, kiedy chcesz to się spotkamy ,zobacz jako statysta,Tak ..kiedy gdzie możemy się spotkać poznać odpisz,pozdrawiam pisz tel517120822

Gość szukamiSZUKAM
Ale jest coraz więcej singli, takie czasy... I gdzieś się błąkają w wirtualnym świecie... JAk ich znaleźć? Przecież nie będę dodawać na fejsie "ładnych" chłopców...

Gość szukamiSZUKAM
do romantyk - troche dziwna ta wiadomosc, wiec dzieki, jestem sporo mlodsza od Ciebie.

NIGDY. To szczyt desperacji w poszukiwaniu faceta. Za bardzo się cenię, aby jakiś byle nieudacznik czy napaleniec wybierał mnie jak towar na sklepowej półce. Takie portale to czysta kalkulacja i ocena powierzchowności. Grunt to bycie dostrzeżonym w tłumie, gdzieś przypadkiem i z zaskoczenia albo chociaż stopniowo i na nieco innej podstawie niż owal pyska czy wielkość cycek. A na takich portalach pewnie każdy szuka swojego ideału i przebiera jak w ciucholandzie. Sam sobą nic specjalnego nie reprezentując... Chory wymysł naszych czasów.

Gość szukamiSZUKAM
Szukam faceta potrafiącego podtrzymać rozmowę, w miarę przystojnego, z dobrym gustem... Na portalach randkowych widzę samych "odrzutków", inni boją się rejestrować, bo wstyd czy po prostu jak facet jest fajny to wyrywa tyle lasek na mieście, że nie potrzebuje netu? Hmmm

Gość szukamiSZUKAM
@krakowska - w sumie masz racje :). ale "na żywo" też jesteś oceniana powierzchownie - faceci to wzrokowcy... z tym przebieraniem trafna uwaga, chyba w ludziach zza monitora wyzwalają się złe instynkty :P na żywo inaczej reagujemy...

Podtrzyma rozmowę? To gadać nie potrafisz albo nie wiesz co mówić skoro ktoś ma się gimnastykować na tym polu? Z dobrym gustem? Heh... Najnowsza koszula od Hilfigera, rolex...:D Same odrzutki? Otóż to, tyle, że Ty też nim jesteś - z jakiegoś powodu się tam znalazłaś. 🖐️

Gość szukamiSZUKAM
@krakowska - odnośnie rozmowy: żeby odnajdował się w różnych tematach, nie tylko uśmiechał debilnie i gadał o imprezach... dobry gust - bardziej chodziło mi o zainteresowanie kobietami z klasą, a nie zaczepianie pijanych szmat w klubach. koszula jakakolwiek, byle czysta. ciezko kogos poznac, kiedy pracujesz + uczysz sie + inne, a wychodzisz na miasto ze swoja paczka majac w planach relaks, nie szukanie chlopaka. internet moglby pomoc.

Gość ytypowa przedstawicielka
przegrańców z portali randkowych.... wymagania Bóg wie jakie a pewnie sama ma gębę jak odwrotna strona księżyca 🖐️

no to ja też jestem odrzutem i nic nie wartym gównem...cieszcie sie Wy piękni, ciekawi i wspaniali, że nie musicie sie uciekać do portalu... dodam, że poznałam w ten sposób 4 facetów...z 2 mam kontakt, ale mimo to, że z pozostała dwójka jakoś nic nie wyszło to nie moge powiedzieć, żeby któremuś z nich brakowało czegoś z wygladu itp

Ja wolałbym zdechnąć w samotności z kotem na kolanach niż zarejestrować się na portalu randkowych. Nie chce chamsko oceniać, ale tak uważam: takie stronki to dla nieudaczników i desperatek.

Gość ytypowa przedstawicielka
chyba udało mi się trafić bo autorka nagle wyparowała :D

Gość szukamiSZUKAM
wcale nie, po prostu pozostawiła powyższy zarzut bez komentarza ;)

Gość do krakowska truchełka
Nie chce chamsko oceniać Właśnie oceniłaś jak ostatnia chamka. Typowy krakusek - chitre to i zarozumiałe :P Za rozrzutność zesłane ze Szkocji :P

Gość dfghjn
To gadać nie potrafisz albo nie wiesz co mówić skoro ktoś ma się gimnastykować na tym polu? Nie ośmieszaj się może bucu. Nie wszyscy wybierają karków z łańcuchem, niektóre chcą porozmawiać.

Gość wwwsqqc
Te portale to strata czasu i pieniędzy.

Gość proste jak drut
jak ktos umie to wyrywa w realu a jak nie umie to portal. kazdy wybiera co mu pasuje

Ja korzystałam ze wszystkich chyba jakie są. Płatnych, bezpłatnych, z biura matrymonialnego też. Mało tam jest facetów poważnie myślących o życiu. Miałam zdjęcia, pisałam z wieloma facetami, z kilkunastoma się umówiłam. 3/4 z nich się nie pojawiło, pozostali tylko się przedstawili i uciekli, bo ich zdaniem byłam za brzydka/nie taka jak sobie wyobrażali. Dodam, że sami urodą zdecydowanie nie grzeszyli.

Gość samuel l jackson2
Nigdy nie korzystałem z takich portali ale nie widze w nich niczego zlego. jak ktos jest taki wygodny ze woli zeby internet znalazl mu potencjalnego partnera to czemu nie... powodzenia

Gość Facelle
Korzystałam i mam fascynujące obserwacje.. Kopalnia wiedzy o ludziach - ich oczekiwaniach, motywacjach. Ciekawe doświadczenie.