Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalal

Jestem chuda :/

Polecane posty

Gość lalalal

Hej. Mam mały problem, jestem bardzo chuda. Mam 15 lat a wyglądam na o wiele młodszą. Bardzo chude nogi , ręce, wyglądam mizernie. Jem normalnie, mam apetyt nieraz nawet jem więcej niz moge, nie wiem o co chodzi.Moje kolezanki w tym wieku wyglądają o wiele lepiej, mają troche ciałka, a ja :/ Mam 170 cm i ok 45 kg. Co moge zrobic , aby przytyć?

Gość Tereferere
Za gruba problem, za chuda problem... Echhh...

Gość assoe
Jedz np tak: SNIADANIE: - mleko + platki Corn Flakes + rodzynki - chleb + jajka w majonezie (5 kanapek) II SNIADANIE: - chleb + serek wiejski (5 kanapek) - jogurt pitny Jogobella (duzy, 330g) OBIAD: (tu juz roznie, nie odemnie zalezy - ostatnio spaghetti lub pierogi, a dzisiaj to ziemniaki + kotlety mielone + surowka) IV POSILEK: - ryz + tunczyk (1 torebka ryzu + tunczyk najczesciej w oleju) V POSILEK: - 5 kanapek z dzemem - 500ml mleka 2,0%

Gość assoe
plus dorzuć jakieś ćwiczenia, np trening ewy chodakowskiej - ma konto na fb

Gość lalalallal.
Myśle ze problem nie tkwi w jedzeniu, ja po prostu nie tyje :/ Jem duzo, nawet bardzo duzo i nic.

Gość assoe
W takim razie zainteresuj się modelingiem, masz odpowiednie wymiary na Mediolan czy Paryż :)

Gość lalalallal.
Haha dobre xD

Gość ehhh....
jedzeniem z tego 'jadłospisu' który napisał assoe wystarczyloby mi na caly tydzien. Sniadanie zlozone z platków i 5 kanapek starczyloby mi na caly dzien. Odkąd pamietam jem malo a na taką nie wyglądam 169 cm, 65 kg..ale co zrobić A ja na Twoim miejscu bym sie cieszyla dziewczyno ;) no chociaz ze skrajnosci w skrajność to tez nie najlepiej ;)

Gość lalalallal.
Nie mowie ,ze sie nie ciesze bo fajnie jest być chudą, ale no bez przesady :/ chcilabym troche przytyc, zeby nie wyglądac jak jakis szkielet :D

Gość Pop7410
znajoma też była taka chuda przez całe życie i marudziła. Same kości a jadła wszystko. Spotkałam ją niedawno i patrzę- ale jej się przytyło. A ona na to, że to wszystko przez nałogowe jedzenie zupek chińskich :).