Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fretkare

Co jeśc w szkole? zajęcia 8-20 !!

Polecane posty

Gość fretkare

nie zrobię sobie musli ani nie ugotuję kaszy czy ryby.. cały dzien na kanapkach?? może jakieś sugestie?

Gość ergrbhthbtrrt
zpakowac jedzenie wczesniej przygotowane do pojemnikow, ja zalewam platki owsiane jogurtem, pecznieja sobie spokojnie w pojemniku

ja do pracy wyjezdzam o 8 a wracam do domu o 18 i tez nie mam gdzie gotowac ;) zabieram jedzenie zrobione rano w pojemniczkach kaszy nie trzeba jesc cieplej, mozna na zimno w salatce rob duzo salatek owoce mieszanki suszonych owocow i orzechow kup batoniki owsiane jogurt przeciez spokojnie mozna zjesc jest milion roznych opcji!

Gość balbisia
kup sobie takie plastikowe pojemniczki (mogą być też takie podzielone na osobne produkty - są fajne) i przygotowuj sobie posiłki dzień wcześniej albo rano. Np. śniadanie: płatki, troszkę jakichś bakalii albo suszonych owoców do woreczka i do tego jogurcik pokrój sobie np. banana w kawałki, dorzuć brzoskwinie i zapakuj w pojemniczek na obiad możesz sobie np. zrobić sałatkę z kawałkami kurczaka, żeby była bardziej sycąca i też do pojemniczka - ja mam taki specjalny na sałatkę z pojemniczkiem na sos, który kupiłam jakiś czas temu w Biedronce, ale są podobne w Rossmanie za ok. 10 zł