Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienienie213

Crossdresser wygrał alimenty od rodziców.

Polecane posty

Gość sexualny dewiant
pozwał rodziców bo nie akceptują jego pedalskich skłonności? Piękne :D Ok. Oni nie powinni go wyrzucać do póki nie jest pełnoletni a on powinien pójśc na leczenie na łeb.

Gość kacus
Przykład - święty Franciszek z Asyżu tez dobrze z rodzicami nie żył - nie podobało im się jaki był - ale że miał w sobie odrobinę godności to przed sądem zdjął ubranie oddał ojcu wszystko co od niego otrzymał (w sensie dóbr materialnych) i sobie poszedł swoją drogą i to jest postawa prawa i uczciwa - chcę żyć po swojemu, to żyję za swoje - a nie upokarzam jeszcze rodziców na dodatek - ten świat parszywieje w tempie ogromnym

Gość Ludzie maja niezle
Dokoadnie - chce zyc po swojemu to zyje za swoje :) nikt mi sie nie wtraca.

Co za swoje? Rodzice którzy mieli go wychowywać i wspierać porzucili własne dziecko. Ma prawo do alimentów i uzyskał je zgodnie z prawem. Zresztą, nic mu nie wynagrodzi porzucenia i znęcania się nad nim, żadne pieniądze nie wymarzą tego. Ja jestem tolerancyjna, ale nawet jeśli traktujecie to jako chorobe psychiczną tzn. że schizofreników itp rodzic ma prawo wywalić na zbity pysk i znęcać się?

Gość qwertyq
jestem lesbijka. i uwierzcie ze jesli rodzice traktowali by mnie tak jak jego.. równiez bym tak postapiła

Niezależnie od wszystkiego, co uważali na temat stylu życia syna, wystawienie dziecka za drzwi, zakazanie użycia sprzętów domowych, pobicie? Jaki rodzic się tak zachowuje?! Żaden! Bo prawdziwy rodzic się tak nie zachowa.