Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofiiiiiiiii

Sluz w jajniku a Ciaza dzidzi nie widac ...

Polecane posty

Gość sofiiiiiiiii

hej hej bylam dzis u lekarza wynik krwi pozytywny ale na usg nic nie widac to mozliwe zeby test byl pozytywny a dzidziusia widac nie bylo? niepokoje sie poniewaaz lekarz zauwazylam jakis sluz w jajniku tak bynajmniej to nazwal ... :(

Gość azu
sluz w jajniku??

moze ciaza pozamaciczna... wtedy test taka wykrywa i na becie tez pokazuje ciaze, trzeba ja poprostu znalesc... a moze lekarz ma stare USG i poprostu ciaza jest tak mala ze jeszcze jej nie widac na tym urzadzeniu... idz na bete i najlepiej do innego lekarza

Gość śluz w jajniku ??
co to ?

Gość sofiiiiiiiii
wlasnie mam taki zamiar isc do innego lekarza , niewiem co to tak to nazwali u mnie w kraju bo nie mieszkam w polsce a w irlandi ....

Gość azu
to może podaj nazwę po angielsku -może komuś to coś więcej powie.

Gość pytam,,
a który to byłby tydz ciązy???mysle ze gdyby naprawde to była pozamaciczna to by cie do domu nie puscili!! masz sie zgłosic na kolejne usg??? napisz po angielsku co on ci powiedział o tym jajniku:)

Gość Sofiiiiiiiiiiiiiiii
wedlug moich obliczen 10 bo okres zatrzymal mi sie 15 czerwca a w sobote 1 wrzesnia dostalam plamienia . wiec nie mozliwe zeby w 10 tygdoniu nie bylo nic widac ewentualnie tez moze byc 2 lub 3 . some mucus in the ovary . Powiedzial tez ze ciaza mogla zatrzymac mi sie na pierwszytm tygodniu i poronilam samo instnie ze nawet nic nie widac bo wtedy najczesciej dochodzi to takich poronien .