Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegrwfsadfgrhgfsd

Z czarnego do blondu. .

Polecane posty

Gość tegrwfsadfgrhgfsd

Od zawsze bylam jasna blondynka, odwalilo mi cos i pomalowalam sie na czarno, farba zdazyla sie juz od myc troche zmyc , do brazu . Dzisiaj rozjasnialam , chce spowrotem wrocic do mojego koloru. . wyszlo cos takiego : http://ifotos.pl/zobacz/Obraz-092_xhhhasq.jpg/ Jak widac mam wszystkie kolory na glowie , od spodu ewidentnie ciemny kolor.. ale i przeswity blondu sa, rudosci , ( zdj bez flesza , źle widac, nie oddaje tak koloru ) Jak myslicie ile pracy musze jeszcze wlozyc zeby dojsc do blondu ? Raz rozjasnic wystarczy . .? Tak dluzej niz zwykle .. na 22-ego potrzebny mi konkretny kolor ;/

Gość Rumbaczczatangodisko!
Nie marszcz czoła!

Gość mala pitolowa
a czym farbowalas farba czy rozjasniaczem? tez mam ciemne i chce wrocic do blondu, fryzjerka mi pow. ze to niemozliwe za 1 razem i musze stopniowo rozjasniac pasemkami, a jak mi rozjasni na raz to wyjdzie pomaranczowy bubel, a widze ze u ciebie to juz w ogole jakis mix

Gość njkkb
taaak, bardzo inteligentna wypowiedz kobieto powyzej, naprawde myslisz ze z czernego koloru schodziła farbą blond? hahaha, naprawde tak pomyslalas? skoro pytasz jej czy faba czy rozjasniacz uzywala

Gość mala pitolowa
inteligentniejsza kobieto powyzej nie jestem fryzjerka i dlatego PYTAM a ty jezeli weszlas tu oceniac czyjas inteligencje to chyba ci sie cos pomylilo. Sa rozne farby i niektore nie wiele roznia sie skladem od rozjasniaczy, jak jestes taka biegla w sprawach fryzjerskich to zamiast mnie tu oceniac doradz cos autorce a jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to sie pierdol

Gość Anerina
njkkb dokladnie, czasem w farbie moze byc wieksza zawartosc substancji utleniajacych niz w samym rozjasniaczu, zalezy od odcienia. Nie wiem co "nieinteligentnego" jest w pytaniu czego uzyla autorka. Zazwyczaj wlasnie malo inteligentni i prymitywni probuja sie w ten sposob dowartosciowac, nie chwalac jakas wiedza tylko krytyka innych

Gość Anerina
na pewno bardzo zniszczysz i przesuszysz wlosy, musisz uwazac z rozjasnianiem, bo moze ci wypalic wlosy i zaczna leciec garsciami, znam taki przypadek! Lepiej odczekac z miesiac

Gość njkkb
przepraszam, jestem zjebem i napadam na ludzi, wszyscy mnie nienawidza a ja jestem tylko malym rozczeniowym czlowieczkiem potrafiacym sie tylko awanturowac na forach padam na kolana i przepraszam raz jeszcze

Gość Anerina
no jak widac nie masz po kolei w tym lbie

Gość tegrwfsadfgrhgfsd
To moje drugie zejscie bedzie, kiedys pare lat bylam czarna i schodzilam do blondu , wtedy bylo ciezej , tylko ze jestem tak durna , ze w ciagu jednego dnia stalam sie blondynka :P Wlosy nie wypadaly, jedynie pokruszyly sie , tak z 5 cm , i odpadlo ,ale moje wlosy sa niszczone prostownica, wiec moze i to sie przyczynilo . Teraz to wyglada tak na rozpuszczonych : http://ifotos.pl/zobacz/ryajpg_xhhrpxh.jpg/ Tak, rozjasniaczem to robilam i ciekawa jestem ile razy jeszczwe bedzie trzeba aby otrzymac blond jaki mialam.. http://ifotos.pl/zobacz/dsdsfdsJP_xhhrpaw.JPG/ nie wiem co mi odwalilo :D zachcialo sie czarnego ;/

Gość ZawszeSilna
Nie polecałabym nakładać na to jeszcze raz rozjaśniacza. Wyjść z ciemnego koloru na blond jest baaardzo trudno. Jak na razie polecam używanie szaponu MIEtowego headishoulders, troszeczkę wypłucze on farbę. Nie niszcz włosów, odczekaj trochę.

Gość zenonnon
wiesz co, mysle ze to drugie zdjecie jest gorsze i lepiej ci w ciemniejszym blondzie niz taka biela, moze nie rozjasniej juz wiecej?

Gość tegrwfsadfgrhgfsd
Za jakis czas rozjasnie, moje wlosy juz wiele przeszly, poprzednio jak przechodzilam na blond rozjasnialam 6 razy i 2 farbowania w ciagu dnia, nie bylo wielkiej tragedii. A tu chce odczekac troche, ponawilzac i wtedy . juz mi nic nie wyplucze koloru, tyle ile moglo wyplukalo , z czarnego do brazu , teraz rozjasnilam i efekt widac. Ja tam lubie swoj blond, moze zle pokazal on swoj kolor na zdj. Tu dokladnie widac jaki to kolor - nie bialy : http://ifotos.pl/zobacz/205232108_xhhrrah.jpg/

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
naprawde ładna dziewczyna i mowi to dziewczyna:)

Gość tegrwfsadfgrhgfsd
Dziekuje :)

Gość Elle7777
zadbaj o brwi bo ładna z ciebie dziewczyna a brwi kompletnie nie pasują ci do twarzy, psują jej wyraz, są strasznie cieniutkie. Przepraszam za uwagę ale musiałam... Może spróbuj kąpieli rozjaśniającej? Ciut mniej niszczy włosy a jest równie dobra.