Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eufoooria

Pytanie_Do_Panów :)

Polecane posty

Gość Eufoooria

Witam :) Mam pewne pytanie do panów?? :) Czy działa na Was każda kobieta, jesli tylko jest zadbana, atrakcyjna i ładna?? Że macie dosłownie na nią "ochotę" no i na kontynuację tej znajomości oczywiście, nie mam na myśli takiej jednorazowej przygody :) Czy musi być jeszcze coś więcej, żeby was pociągała, jakaś chemia...? Przeważnie jak miałam jakieś związki, to zawsze słyszałam jaka to jestem super, jak kogoś pociągam, jak żadna inna, itp - i tak myślę czy Wy tak wszystkim mówicię, czy faktycznie tak jest... Mimo, że jestem atrakcyjna, zgrabna to jednak myślę, że mówicie tak każdej... hmm? :) Może jakiś Pan się wypowie ;)

Gość jeśłi Jej nie kocham to jedyne
co to mogę fantazjować

Gość buka321
Na początku zwraca się uwage na wyglad,ale pózniej juz na charakter bo jak jest pusta to nic nie pomoże.

Gość mackaroniash
no wiadomo że wszystkim, jest tyle lasek na swiecie i co jedna to piekniejsza, niestety facet tak ma ze nawet jakby byl z miss świata to i tak interesowalyby go inne, bo ... sa po prostu inne , maja inne cechy, wyglad, zachowanie itp niz ta z ktora aktualnie jest, poznawanie jak najwiekszej ilosci lasek jest w genach kazdego faceta mysle, ale nie stresujcie sie laski to dziala w dwie strony (chyba):classic_cool:🖐️