Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomutom

Gdzie się ukrywają normalne dziewczyny ?

Polecane posty

Gość Tomutom

Czy takie w ogóle istnieją np w Białymstoku? Jak w temacie, gdzie tak naprawdę ukrywają się wartościowe dziewczyny, dla których na pierwszym miejscu nie jest wygląd, lecz charakter i co najważniejsze jest szczera. Nie jestem brzydki tylko przystojny i wysoki mam 27 lat ale te które spotykam są conajmniej dziwne wytapetowane bluzgające na cały świat Bo doszedłem do wniosku, że im atrakcyjniejsza kobieta, tym bardziej arogancka i nawet zwykła rozmowa kończy się chamstwem

Gość hardest ting
wspólnoty przykościelne. nie każda tam jest fanatyczką, część szuka wartościowego faceta, a religia jest dodatkiem.

Gość Taka_Ona_Jedna
Hmm a gdzie są tacy faceci jak Ty? :) Ja jestem normalna, atrakcyjna, a spotykam hmm facetów, którzy właśnie lubię takie wytapetowane itp itd ;) Więc chyba tak samo ciężko z normalnymi kobietami jak i facetami :)

Gość Tomutom
Taka_ona_jedna Są w Białymstoku przyjedz co Ci pokaże :)

Gość Taka_Ona_Jedna
Gdybym miała bliżej to z pewnością bym chciała zobaczyć :) Ale sam widzisz, nawet jeśli są, to są to wyjątki potwierdzające regułę :)

Gość Wielkopolsce nie ma normalnych
dziewczyn szukałem na marne:/

Gość Tomutom
"Ale sam widzisz, nawet jeśli są, to są to wyjątki potwierdzające regułę " Mówisz o dziewczynach? :)

Gość Taka_Ona_Jedna
Hmm o facetach :) Jak z dziewczynami to nie wiem, w końcu jestem kobietą :P O dziewczynach Ty jakos facet wiesz najlepiej :)

Gość zdam się na Ciebie
Zależy czym dla kogoś jest normalność.

Gość wklejona
Witam;) Z tego co piszesz, sam podswiadomie wybierasz sobie takie.Pytasz gdzie sa dziewczyny dla ktorych najwazniejszy jest charakter a nie wyglad, a sam mowisz ze im atrakcyjniejsza tym gorszy charakter czy cos w tym stylu;). Sam rozejrzyj sie wsrod dziewczyn zadbanych ale bez przesady;) ktore sa skromne, mile, kulturalne a nie zwracaja swoja uwage facetow swoim makijazem, robiace wielki szum wokol siebie. Poszukaj dziewczyny w innym towarzystwie;)

Gość kkllkjlkjl
no pytam gdzie sa? tak samo jak piniedzy za las gdzie som???

Gość Tomutom
Normalność? To bezpruderyjność, umiejętność robienia loda z połykiem, nakładania tapety no i myślenie bardziej odległe niż teraz i tu :)